En dröm går i uppfyllelse

Igår visades ett inslag på Nyhetsmorgon som berörde många gissar jag. Wiggo och Lycke Engelholm vill uppleva så mycket som möjligt innan deras ögonsjukdom gör dem blinda. En av deras önskningar var att få träffa deras största idol Alexander Galante Carlström. Nyhetsmorgon överraskade dem genom att ringa upp Galante.

Mötet kommer ske på deras höstlov, de ska även få träna med laget. En sådan osjälvisk, varm handling är en självklarhet enligt Galate: ”den största drömen var att träna med mig så självklart löser man det. De frågade mig eftersom jag är deras största idol.”

Tweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Facebook- DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>