Fight cancer!

Dömde innebandy i helgen och lade glatt märke till en speciell klubba: Zones Limited Edition-klubba, som för varje såld klubba skänker 50 kronor till organisationen Ung Cancer. Matchen spelades som sagt igår, den första dagen på en viktig månad.

Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj genomförs under oktober varje år med syfte att finansiera cancerforskning, sprida kunskap om cancerprevention och bröstcancer samt bedriva påverkansarbete. Tillsammans färgar vi Sverige rosa i oktober!” Jag kommer skänka en krona per extra följare på Instagram (flojt76) minst 100 kronor kommer jag oavsett bidra med! Stöd kampen du med…

Tweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Facebook- DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>