Harnesk: ”Vi vill nå toppen”

Linköping ligger på en andra plats efter tre spelade omgångar. Flest gjorda mål hittills, den på förhand största förändringen inför denna säsong skulle vara offensiven, något som hittills verkat fungera, för tex Gustav Fritzell har det lossnat rejält. Bloggen kontaktade Andreas Harnesk för en intervju:

En kort summering av säsongen hittills?

Säsongen hittills har varit utvecklande. Vi har ett underbart lag med massvis ambitiösa spelare som vill bli bättre varje vecka. Spelmässigt vet vi att vi har mycket att jobba med och det kommer att ta tid innan allt sitter bra. Med tanke på det tycker jag att spelet varit över förväntan. Vi har mött skickliga lag som utmanat oss och lärt oss

Vilka utmaningar ser du se kommande månaderna?

Utmaningen för oss blir att fortsätta utvecklas. Vi har höga ambitioner och vill nå toppen även om vi har saker kvar att jobba på för att nå dit.

Vad behöver ni utveckla?

Vi försöker analysera vad vi behöver och vill utveckla hela tiden. Tråkigt nog vill jag säga att vi är hyfsade på det mesta och ska försöka bli fantastiskt bra på det. Med andra ord behöver vi utveckla allt. Om jag ska välja en sak mer än det andra blir våra defensiva omställningar en viktig sak med tanke på hur offensiva vi vill vara.

Hur går matchen mot Höllviken?

Matchen mot Höllviken blir spännande. Jag gillar deras kreativa fina innebandy och det kommer att krävas mycket för att slå dem. Jag vill alltid vara optimist och tro på oss själva även om uppgiften kommer att bli utmanande.

Tweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Facebook- DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>