Jäderlund: ”säsongen är ung”

AIK har denna säsong mött båda Umeå-lagen. Hemma mot Dalen vägde man lite för lätt och borta mot Thorengruppen verkade man få spelet att flyta på mycket bättre. Bloggen kontaktade Binge och Stefansson för en intervju:

En kort summering av säsongen hittills?

Säsongen är ung. Vi har fått ihop gruppen bra och har ett hungrigt lag. Vi ser potential och förbättringsmöjligheter i allt vi gör.

Vilka utmaningar ser du se kommande månaderna?

Tiden gynnar oss. Med nästan 20 nya spelare sedan förra våren så är det givetvis ett lag under uppbyggnad och det arbetet är vår största utmaning.

Hur går matchen mot Örebro? Matchbild?

Matchbild har man sällan en aning om, men det är tydligt att Örebros förstafemma , med fd AIK:aren Jirebeck, vill driva på spelet och är viktiga för Örebro. AIK kommer som alltid hålla ett högt tempo.

AIK:s sniper Stefansson lyckades hitta rätt senaste matchen och noterades för tre mål samt en assist, så här säger han angående säsongens två spelade matcher:

Två matcher hittills mot båda Umeålagen, en vinst en förlust, vad var skillnaden?

Vi gör egentligen ingen märkvärdig match mot Thorengruppen. Däremot är vi disciplinerade i försvarsspelet i 60 minuter vilket vi inte var under de sista 30 minuterna mot Dalen. Det i kombination med en högre effektivitet än mot Dalen gör att vi vinner matchen.

Tre mål senast, får hemmapubliken se fler mål mot Örebro?

Definitivt! Minst lika många

Tweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Facebook- DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>