Målvaktsträning med Ingarö!

Sen söndagkväll långt ut på Ingarö eller ännu mer geografiskt bestämt; Grantomtahallen. En fantastisk hall, vilket får en att återigen ställa frågan, hur kommer det sig att det är så svårt att bygga sådana fina hallar runt om i hela Stockholm, tex Täby.

Hallbristen blir ett stort problem för tex mitt 03-lag, vi behöver större hall, fullstor plan inte bara för att utvecklas och men även säkerhetsmässigt, den komprimerade planen ger inte mycket utrymme runt sargen, närheten till väggarna kan bli ett problem.

Ingarös äldre grupp på nio målvakter delades upp i ytterligare två grupper, under 1,5h bedrevs målvaktstränig och efteråt kändes det väldigt bra, ser fram emot att åka tillbaka för ytterligare träningar.

Filmer från träningen

Film 1

Film 2

Film 3

Tweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Facebook- DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Innebandymålvakt, Träning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>