Några funderingar kring SSL…

Omar Aldeebs sex poäng mot Örebro är mäktigt. Örebros fantastiska start raserades bryskt av topplaget Falun. Europamästarna saknade Galante och Johansson vilket gör att 10-1 segern imponerar ännu mer. Kom verkligheten ifatt Örebro nu? En förlust kan man ta men vad händer i laget om även nästa match slutar med en storförlust?

Helsingborg har även de öppnat överraskande starkt och även de åkte nu på en tydlig förlust. Mullsjö har även de haft lite tungt i inledningen men nu kom kanske uppvaknandet? Tyngden och rutinen i storlagen börjar sakteliga vakna, maskineriet har startat hos de förväntade topp fyra?

Storvretas maskin har tankats och provkörts, nu verkar man kommit igång, ett förväntat topplag visade AIK att de behöver jobba lite mer på defensiven, fartfylld innebandy och offensiv innebandy gillar många men en 10-3 förlust är inte hållbart. Hur blir AIK:s möte med Falun, tvåsiffrigt även där?

Tweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Facebook- DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i SSL och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>