Höstens hetaste cup!

Den absolut hetaste cupen är här och vem vill inte tillbringa en helg i Stockholm!

Jag, IMA Sport, Västerhaninge IBK och Tungelsta IF arrangerar tillsammans denna turnering för att få till en bra försäsongsturnering i huvudstaden!

Den 9-11 September spelas Stockholm Floorball Cup i Haninge söder om Stockholm och vilka klasser är det då frågan om? Jo allt från Herr/Dam hela vägen ner till P/F08 så välkomna att anmäla er på www.stockholmfloorballcup.net
Har ni frågor kan ni gärna kontakta mig på dennispopperyd@gmail.com eller 0739855051! :)

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Hultmarks succé – tack vare dubbellicensen!

Dubbellicens har varit på mångas läppar denna säsong och diskuterats till höger och vänster om det verkligen är en sån bra idé att regeln finns. Regeln har fått en del motgångar här av den nyblivne AIK tränaren Magnus ”Binge” Jäderlund. Används den på rätt sätt av klubbarna där ute så tycker jag att det inte är något problem, regeln ska alltid gynna spelarens utveckling och klubbarnas syfte ska då inte ta vara på en spelarens egenskaper och använda det för att kvala sig upp i en serie till exempel.

I ett fall här i Växjö har dubbellicensen betytt väldigt mycket och det gäller spelaren Julia Hultmark som i vanligtvis tillhör Växjö Vipers som degraderades från division 2 till 3 denna säsong. Julia fick under säsongen chansen att gå på dubbellicens till Hovshaga AIF som tog steget till Allsvenskan och där har hon alltså fått bra med speltid under denna säsong. Jag tänkte att vi kollar av läget med Julia hur hon uppfattar dubbellicensen och hur hon ser på sin egna säsong!

Namn: Julia Hultmark
Född år: 1998
Position: Back
Lag: Växjö Vipers
Dubbellicens till lag: Hovshaga AIF

Hej Julia,
Det är framförallt en stor skillnad mellan lagen du har representerat denna säsong , var denna dubbellicens påtänkt i början av säsongen och vad var det som gjorde att du fick chansen till detta?

- Tillsammans med min tränare i skolan pratade vi om hur jag skulle kunna utvecklas vidare som innebandyspelare och då kom Hovshaga AIF upp som ett förslag. Tanken var först att jag bara skulle träna med HAIF någon gång i veckan samtidigt som jag spelade med Vipers. Det funkade bra och vi kom fram till att dubbellicens skulle bli en bra lösning för både mig, Vipers och HAIF.

Du har haft en enorm utveckling i år i Växjö Vipers och fick alltså denna chans i Hovshaga AIF, vad tycker du att dubbellicensen har gett dig som spelare denna säsong?

- För mig har det funkat hur bra som helst. Det har varit väldigt utvecklande och min innebandy har blivit bättre med så bra spelare runt omkring mig. Speciellt att komma in i ett högre tempo!

Just det som skedde i ditt fall var att du gick från ett lag i en lägre serie till ett lag i en högre serie istället för tvärtom som många lag har gjort i år. Hur ser du på just dubbellicensen allmänt?

- Används det på rätt sätt så tycker jag absolut att det är positivt. Det är ett bra alternativ för spelare som behöver mer speltid och då kan få det i en lägre serie. Eller för dom som behöver en större utmaning i en högre serie. Där tryggheten i det egna laget alltid finns kvar.

Många lag har ju missbrukat dubbellicensen,tycker du att man ska behålla den som den är eller göra förändringar med regeln?

- Jag har dålig koll på detaljerna och reglerna runt det. Men för mig är det en självklarhet att man som förening inte missbrukar något som ska gynna yngre spelares utveckling.

Efter en stark säsong från dig så ser framtiden ljus ut, vart spelar du nästa år, vilken roll kommer du ha och vad ser du fram emot?

- Ingenting är klart än men såklart hade det varit jättekul att spela i allsvenskan nästa säsong!

Tack så mycket för svaren och jag önskar Julia ett stort lycka till i fortsättningen av sin karriär!


Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Publikens synpunkter på Innebandyfesten 2016!

Då har jag tagit igen lite sömn och är redo för en ny vecka fullsmockat med roliga aktiviteter. Innebandyfesten 2016 är officiellt över och nästa års innebandyfest spelas alltså i Uppsala och IFU Arena. Jag har tagit pulsen på publiken som har besökt innebandyfesten 2016 i Växjö, både positiva och negativa synpunkter så här kommer dom!

Ari Laukka, supporter Nykvarns IF:
Det första som slog mig när jag kom till Fortnox arena var att jag blev så trevligt bemött av samtliga funktionärer oavsett om det var vid entrén eller kiosken , det sprider ju mer léenden. Välorganiserat med tider för matcherna med en liten paus emellan så att publiken kunde röra sig utan att stressa från en match till en annan.
Trevlig läsning i programbladet och bra snack från sekretariaten i matcherna.
Supernöjd med min helg på Innebandyfesten!

Emil Höög, klubb Linköping FBC. Endast publik på Innebandyfesten 2016:
Det var ett bra arrangemang och alla som jobbade var trevliga och engagerade! Det var bra planer och allt runtomkring flöt på bra mellan matcherna också!
Jag tycker inte det var så mycket negativt men att alla matcher från samma åldersklass alltid låg på samma tidpunkt var lite jobbigt för mig då jag var mest intresserad av att just se en åldersklass!

Pixbo Wallenstams maskot Foxy:
Jag måste säga att det var väldigt trevliga människor som jobbande kring detta. Alla var glada och vad jag märkte skötte dom det dom skulle göra utan några konstigheter! Tycker man blev bemött väldigt bra men det kan ha varit för att jag var en räv… Men ändå! :)
Pixbo fick ju spela nästan alla matcher i fortnox och det var ju lagom nära till hotellet då vi bodde på Scandic upp vid Grand Samarkand. Dessutom var Fortnox Arena en väldigt bra hall. Dock så var det ganska ojämn nivå på domarna varje match så det var tråkigt…
Lineupen var liten konstig i finalen också och där blev det väldigt tajt med tid för laget också, det var konstigt för under gruppspelsmatcherna hade de lång tid på sig med det mesta men i finalen blev det stressigt.
Haha jag fick också en ny polare i speakern i B hallen, riktigt skön stämning där inne! :D  Men slutligen så trivdes Pixboklacken mycket bra i Växjö och hela arrangemanget var super, en fantastiskt rolig helg!

Carina Gustafson, supporter Warberg:
Superbra arrangerat. Bra speakrar och mycket bra musik. Var bara i Fortnox B hall dock där det var väldigt varmt. Annars så var det bra stämning, ett bra matchschema och bra nivå på de flesta domarna vi hade. På plats så var det rent och snyggt, bra med parkeringar men undrar lite över sjukvården? Fanns utbildad personal i hallarna (förutom lagens ev sjukvårdare). På det hela taget superbra!

Anonym förälder – Domarna höll väldigt dålig kvalité. Jag hade förväntat mig bättre, det är ju ändå SM slutspel. Arrangörerna har lyckats med arrangemanget som var jättebra. Växjö är ju en stad som tycker om idrott och det märks!

RG Innebandyfoto – Bra hallar , bra tryck på läktaren, bra arrangerat runt om  och bra speakers på matcherna så det kändes helt klart att man var på festen!!

Förälder Pixbo - I det stora hela var det positivt men det verkade fungera dåligt vad gäller sjukvård i hallarna. Det var trevliga funktionärer i insläpp och försäljning. Det som kan förbättras är att Fortnox B ej hade så hög signal vid periodslut.

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Dag 3 av 3 från Innebandyfesten, finaldagen!

Detta var alltså den sista dagen på Innebandyfesten 2016 och även den sista sammanfattningen av dagarna här på detta evenemang!

Efter cirka 5 timmars sömn var det dags igen imorse när vi skulle samlas ännu tidigare i Fortnox Arena. En match om tredjepris i P16 kl 8:00 stod på schemat i B-hallen. Man kan tänka sig att en match efter att man har slagits ut och chansen på SM guldet är borta ska vara seg och allmänt ointressant men inte denna, denna match kom faktiskt lite som en frisk fläkt in i B hallen. Ett Skoghall som var sugna på revansch efter sin stora förlust mot Nykvarn igår som mötte Jönköpings som hade en hel del killar som såg rätt pigga ut i benen. Bronset tog Skoghall hand om efter vinst med 4-3 efter sudden. En spelare i JIK som jag tyckt sett hyfsat pigg ut hela helgen är Nils Söderqvist, en riktigt snabb och rivig spelare som är riktigt jobbig att möta. Nils spelade även i HJ18 finalen mellan JIK och Lillån där fjolårets vinnare JIK vann i år igen och denna gång med 7-4. Lillån hade inte jätte mycket att sätta emot och JIK satte egentligen bara igång sin maskin och lät den gå så löste sig det mesta.

I P16 finalen ställdes Nykvarn mot KAIS Mora UIF där jag bara såg en del av matchen tyvärr för jag var tvungen att vara speaker i en match i B-hallen samtidigt. Dock så har jag sett lite mer i efterhand på Livearena! Vinnare i P16 blev alltså Nykvarn efter en 3-2 vinst och jag behöver väl inte riktigt säga så mycket mer än att det var ganska väntat att det här talangfulla laget vann och framtiden ser ljus ut i Nykvarn.

Dj17 finalen mellan Pixbo Wallenstam och RIG/Röbäck bjöd på en underhållande match där vi både fick se RIG/Röbäck gå upp i en 3-0 ledning och Pixbo som jagade ikapp och kvitterade till 3-3 innan matchens slut. Matchen gick hela vägen till straffar där Tova Eriksson kunde avgöra och ta hem det första guldet till RIG. Det andra skulle tas i DJ18 vilket de även gjorde där efter en vinst mot Bele Barkarby med 9-6. Tova Eriksson skulle hinna slå in 1-0 målet innan hon tyvärr var tvungen att utgå efter en otäck skada där hon såg ut att vrida benet åt helt fel håll. Tova kördes iväg till sjukhuset och jag har nu fått veta att det var ett brutet ben i underbenet och det väntar några veckor med gips för Tova. Ytterst tungt besked då hon var högaktuell för U19VM uttagningarna. Jag hoppas att det går lite snabbara att läka och att du mår bra efter omständigheterna Tova, ett stort grattis till dina två SM guld idag också!

Som sagt så är inte långa och jobbiga matchreferat min grej, jag låter Rasmus och JAS bloggen sköta det så bra som han gör det.

Innebandyprofessorns nämnvärda punkter för dagen:

 • Det går inte att låta bli att imponeras av Jönköpings maskineri och spel de bjuder på varje match.
 • Niklas Nordéns tweet ”I Nykvarn har man långt hår och spelar innebandy” stämmer till 100%.
 • RIG Umeå DJ som vinner båda SM Gulden i DJ klasserna måste bara nämnas här, wow vilken kvalité.
 • Damen från igår som inte tyckte jag lät så glad kom fram idag och sa ” idag var det mycket bättre” vilken tur, annars kanske man hade fått en smäll!
 • Skillnaden Otto Weidman gör i JIK är enorm, det ser man bara från semifinalen igår och finalen idag.
 • Tvillingarna Rigogiannis största skillnad är att Kevin har låtit en bra mustasch växa fram!
 • Sist men inte minst så blev det ännu en Nykvarn punkt, jag vill uppmärksamma Sebastian Thorberg som är tillbaka på banan från sin otäcka långtidsskada, kul att se dig spela igen!

Vi i IBK Vöikers tackar som medarrangör alla som deltagit, besökt och hängt med under denna helg och självklart ett stort GRATTIS till alla vinnare av Innebandyfesten 2016!!

P16 vinnare: Nykvarns IF

Bilden tagen av RG Innebandyfoto

Bilden tagen av RG Innebandyfoto

DJ17 vinnare: RIG Umeå/Röbäcks IF

Bild tagen av RIG Umeå

Bild tagen av RIG Umeå

DJ18 Vinnare: RIG Umeå

Bild tagen av RIG Umeå

Bild tagen av RIG Umeå

HJ18 vinnare: Jönköpings IK

Bild tagen av Jönköpings IK

Bild tagen av Jönköpings IK

P.S Pixbos räv i klacken var ingen annan än Lisa Thunell D.S

Jag tackar för mig denna helg, det har varit väldigt roligt att få vara en del av detta arrangemang och hoppas det kommer fler av dessa tillfällen. Det kommer givetvis fler sköna inlägg i veckan så håll utkik här, instagram och twitter under namnet @innebandyprofessorn!

// Dennis Popperyd Larsson

Publicerat i Okategoriserade | 1 kommentar

Dag 2 av 3 från Innebandyfesten!

Är det skrällarnas år? Då syftar jag mest på HJ18 i hela innebandyfesten. Läs mer om det längre ner!

Dagen har spenderats i sekretariatet och bakom micken i Fortnox B hall så alla matcher som spelats där under dagen har jag fått med mig. Det var lite fler matcher idag och det kändes i kroppen efter att ha suttit på en stenhård stol i 12 timmar!

Rönnby/VästeråsKarlstad i DJ17 var först ut och bjöd på en go match och även om den nu är svår att komma ihåg efter alla snygga mål man sett under dagen så nämner jag Felicia Nordh i Karlstad IBF, wow vilken känsla och vilken tyngdpunkt hon har i sin hållning när hon spelar! Matchen slutade 5-3 till Karlstad och Nordh stod för tre mål där. Tyvärr är Karlstad ute efter förlust i semifinalen mot RIG/Röbäck med 3-1.

RIG/Röbäcks motståndare i finalen imorgon är inga mindre än Pixbo Wallenstam som slog ut Rönnby/Västerås i sin semifinal med 4-2. Jag säger det igen, jag är oerhört imponerad över Pixbos spel både i defensiven och offensiven. Idag nämner jag ingen i Pixbo då jag var riktigt imponerad av hela teamkänslan där. Ska bli en kul final att följa!

Ett annat lag som jag blev om inte mer imponerad av var Nykvarns IF som mötte Skoghalls IBK i P16 semifinalen. Där radade man upp chans efter chans och mål efter mål och såg till att gå segrande ur matchen med hela 7-1. Bröderna Rigogiannis briljerade i vanlig ordning och de lär ställa till problem imorgon i finalen mot KAIS Mora. Även om många av målen i denna match var oerhört snygga så väljer jag nog ut Lukas Svenssons assist till 3-0 målet som det absolut snyggaste under denna match!

Oj, vad har man mer sett idag? Jag är ju tvungen att tänka här. HJ18 matchen mellan Kalmarsund/Färjestaden och Djurgården bjöd på en riktigt tajt match där favorittippade Djurgården var nära att åka på en rejäl smäll men lyckades vända matchen från 3-4 till 5-4 i sista minuten av matchen. Båda lagen gick inte vidare ändå då det är inbördes möten som gäller i gruppspelet. I HJ18 får vi se en final mellan JIK som vann sin semifinal mot Gamla Stan på förlängning och Lillån som har om man får lov att säga det ”skrällt” sig hela vägen fram till final i Innebandyfesten 2016, årets prestation har vi där. Får se hur långt detta kan gå imorgon kl: 14:00 i Fortnox A.

En till semifinal har jag sett idag och det var i DJ18 mellan Stockholmslaget Bele Barkarby och Warberg. De sistnämnda hade kontroll på matchen i de två första perioderna men i den tredje så växlade Bele Barkarby upp några växlar i sitt spel och vinner perioden med 6-0. Bele är i final imorgon mot RIG Umeå kl 16:30 i Fortnox A.

Övriga punkter som är värda att nämna:

 • Nykvarns IF P16 hade överlägset bästa klacken idag!
 • Frida Ahlstrand fortsätter att imponera i Pixbo DJ17 och poängen kommer på löpande band.
 • Frallan borde vara riktigt stolt över JIKs mål som han ritade upp i 6 mot 5 i semifinalen mot Gamla Stan.
 • HJ18 är sjukt ojämn, skulle nog förlorat alla mina pengar om jag hade tippat på vinnare i matcherna.
 • Skulle vilja se Virve Bjerkefeldt i Bele Barkarby springa rakt igenom försvaret som en pansarvagn igen utan att bry sig om att någon står i vägen. Kan vi få se en pansarvagnslöpning från Virve imorgon?
 • Förlåt till dig damen på läktaren på min högra sida för att jag inte spelade tillräckligt hög musik och lät tillräckligt glad när ditt lag gjorde mål, ska skärpa mig!
 • Johanna Silings första pose på bilden nedanför (innan hon såg taggad ut) fick mig att känna mig som en nattklubbsfotograf haha! :)
Johanna Siling och Sofia Ericson från Pixbo Wallenstam DJ17

Johanna Siling och Sofia Ericson från Pixbo Wallenstam DJ17

Kevin och Lukas Rigogiannis tillsammans med Gustaf Granlöf i Nykvarns IF P16

Kevin och Lukas Rigogiannis tillsammans med Gustaf Granlöf i Nykvarns IF P16

Djurgårdens IF HJ18

Djurgårdens IF HJ18

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Halvtidsvila i Fortnox B!

Det verkar vara i Fortnox B hall det mesta händer, riktigt bra tryck på läktarna varje match och riktigt härliga människor runt omkring!

Det har alltså spelats två matcher framför mig där allt började imorse kl 09:00 vilket betydde en väldigt tidig uppstigning för mig och det ska jag säga, jag är verkligen inte van med det som student…
Men vad gör man inte för innebandyn och speciellt den tidiga matchen som spelades mellan Rönnby/Västerås och Karlstad IBF som slutade 3-5. Det betyder att båda lagen är vidare till slutspel i detta års innebandyfest!

Den andra matchen spelades mellan Kalmarsund/Färjestaden och Djurgården som slutade 4-5. Wow, vilken innebandy det bjöds på där målen skiftade fram och tillbaka. Det hjälpte dock inte något av lagen och eftersom det är inbördes möten det går på först så är även dessa lag ute ur innebandyfesten.

Nu startar strax semifinalen i P16 mellan Skoghall och Nykvarns IF i B-Hallen, 12:30 matchstart. Syns där!!

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Innebandyfesten dag 2 – här är mina höjdpunkter för dagen!

Kan vi få igång klackarna rejält idag måntro?
Det hoppas jag verkligen, igår var det bra stämning men det går att höja några snäpp!

Idag bjuds det på inte mindre än 20 matcher i Fortnox Arena, Hovshaga Sporthall och Araby Arena. Som sagt så befinner jag mig i Fortnox även om jag skulle vilja vara där jag tycker de mest intressanta matcherna spelas, det ska dock tilläggas att alla lag som gått till innebandyfesten håller väldigt hög kvalité och alla matcher bjuder nog på det lilla extra.

A och B hallen i Fortnox Arena fylls framförallt med lag som spelade i Araby och Hovshaga igår så det ska bli kul att få se vad dessa lag har att erbjuda.

Innebandyprofessorns höjdpunkter för dagen:

 • Ska Huddinge IK klara av att vinna och göra tillräckligt med mål mot Lindome för att sno åt sig den sista slutspelsplatsen? 09:00 i Fortnox A ser ni matchen men även på livearena.
 • Jämn grupp i DJ17 pool A, Pixbo – Nacka står på schemat, vinnaren går till slutspel.
 • Vinner Salem/Telge sin sista gruppspelsmatch i HJ18 mot RIG Umeå så är man inte bara klara för slutspel utan favorittippade RIG slutar då sist i gruppen, skräll?
 • Spelar Partille och Gamla Stan oavgjort så är de båda klara för slutspel, dock så spelar det stor roll om vilket lag som kommer etta eller tvåa i gruppen så inget av lagen kommer att ge sig. Djurgården som möter Kalmarsund i samma grupp hoppas alltså på att något av de förstnämnda vinner annars är ytterligare en favorit ute.
 • Fyra riktigt bra lag kämpar om platserna i en final i P16 slutspelet, 12:30 avgörs det hela i Fortnox A och B hall!
 • Även DJ18 går in i slutspel 14:30. Många spelare från Rönnby/Västerås och RIG Umeå har redan tre matcher i benen från DJ17 men de möter också varandra. Bele Barkarby och Warberg möts i den andra semifinalen, ska bli kul att se vad Bele har att bjuda på i år, ett lag som alltid har ett starkt dam/flicklag med någonstans.
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Dag 1 av 3 från Innebandyfesten!

Jag själv har befunnit mig i Fortnox Arenas B hall hela dagen då jag blev tilldelad rollen som speaker, ska väl vara en första gång för allting haha!

Dagen har varit väldigt rolig framförallt och jag har träffat på en massor av innebandytokiga människor både som jag träffat förut och en hel del nya. Alltid roligt att snacka innebandy och speciellt när det är på ett sådant här elitarrangemang.

Eftersom jag varit fast i Fortnox B hall så har jag tyvärr inte hunnit se alla matcher men det finns mycket att gotta sig i på Livearena nu i efterhand måste jag säga. Dagen började dock med att se matchen mellan IK Stanstad och Pixbo Wallenstam där Pixbo rent av körde över Stanstad med 11-2. Jag är riktigt imponerad av Pixbo idag och jag tycker att dom försöker på sig ett fint spel hela tiden, sedan kan man inte låta bli att imponeras av just Frida Ahlstrand som var på sin egen nivå i andra matchen när dom spelade 2-2 mot RIG Umeå/Röbäck. Dock har de väldigt många bra spelare som gillar farten och spelar på hög nivå, ska bli kul att följa dem i fortsättningen på festen.

Förutom dessa matcher har jag också sett två väldigt bra matcher i HJ18 och då hade jag nog turen bara att få de här två riktiga toppmatcherna.
Salem/Telge mötte Jönköping där det blev en mycket jämn match men som slutade 3-0 till JIK. Salem/Telge hade mycket lägen och något ska dom väl ha satt så det hade blivit rättvist, oavsett så var det en bra och sevärd match.

Sista matchen jag såg denna kväll var mellan JIK och RIG Umeå, en riktigt maktkamp som kunde sluta hur som helst. Det blev också en oerhört tuff match där det inte riktigt går att plocka ut någon spelare då många spelare gjorde mycket bra ifrån sig. Dock så plockar jag hellre ut två mål i matchen och vi har JIKs 2-1 mål där Simon Hedin levererar en fin macka till tvåmålsskytten Jacob Larsson som rullar in bollen i öppet mål. Det andra målet är en riktig raket levererad av Oskar Domberg i box play, ett skott som letade upp sig i nättaket. Jag rekommenderar starkt att gå in på Livearena och se dessa mål igen, det gör man här!

Övriga punkter som är värda att nämna:

 • Jag har fått en ny dansande vän i Pixbo Wallenstams maskot Foxy!
 • Lillån skrällde till sig en rejäl skalp mot RIG Umeå med 1-2.
 • Hörde fåglarna viska att Djurgården och Karlstad har dom bästa klackarna hittills på innebandyfesten!
 • Kalmarsunds upphämtning från 0-3 till 3-3 ger dom hoppet även imorgon.
 • Ska försöka få ordning på slutsignalen i B-hallen till imorgon och ge alla tinnitus…

Imorgon kommer jag återigen tillbringa all min tid i Fortnox Arena, ser ni mig så säg gärna ”Tjena Professorn”! :)
Syns imorgon! / Dennis Popperyd

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Innebandyfesten – livesändningar & biljettinfo!

Nu är Innebandyfesten här och imorgon smäller det igång på riktigt. Vi i IBK Vöikers ser fram emot att arrangera detta och välkomnar alla lag. Jag själv kommer att arbeta i Fortnox Arena hela helgen så jag hoppas att vi ses där! :)

Biljettpriser
För spelare och ledare finns entréband att hämta i Fortnox Arena fredagen den 8 april.
Anhöriga och övrig publik köper entréband i någon av arenorna. Entréband gäller samtliga matcher i alla tre arenor antingen för vald dag eller hela helgen, beroende på vilket entréalternativ som väljs.
Betalning sker kontant eller via Swish (till nummer 123 511 16 38) i Hovshaga sporthall och Araby Park Arena. I Fortnox Arena kan betalning också ske via kort.

Vuxen: 100 kr/helg eller 60 kr/dag

Ungdom 12-17 år: 60 kr/helg eller 30 kr/dag

Barn under 12 år: Fri entré

Innebandyfesten Fredagens livesändningar

Alla matcher från Innebandyfesten sänds på Livearena, alla länkar till matcherna imorgon fredag hittar ni här under, tryck bara på matchen så kommer ni dit!

14:00 DJ17 RIG Umeå IBF/Röbäcks IF – Nacka Wallenstam IBK

14:00 DJ17 IK Stanstad – Pixbo Wallenstam IBF

14:00 DJ17 Huddinge IK – Karlstad IBF Ungdom

14:00 DJ17 Lindome IBK – Rönnby Västerås IBK Ungdom

15:30 HJ18 RIG Umeå IBF – Lillån IBK

15:30 HJ18 Salems IF/Telge SIBK – Jönköpings IK

15:30 HJ18 Gamla Stan IBK – Djurgårdens IF IBS

15:30 HJ18 Partille IBS – Kalmarsund Ungdom/Färjestaden Ungdom

18:30 DJ17 Nacka Wallenstam IBK – IK Stanstad

18:30 DJ17 Pixbo Wallenstam IBF – RIG Umeå IBF/Röbäcks IF

18:30 DJ17 Karlstad IBF Ungdom – Lindome IBK

18:30 DJ17 Rönnby Västerås IBK Ungdom – Huddinge IK

20:00 HJ18 Lillån IBK – Salems IF/Telge SIBK

20:00 HJ18 Jönköpings IK – RIG Umeå IBF

20:00 HJ18 Djurgårdens IF IBS – Partille IBS

20:00 HJ18 Kalmarsund Ungdom/Färjestaden Ungdom – Gamla Stan IBK

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Då var säsongen över, vad händer nu?

Tyvärr blev det ett tråkigt slut för oss i år när vi åkte ut mot FBC Kalmarsund i play off 2 till Innebandyfesten. Färjehallen fylldes till bredden och folk var tvungna att stå i gången för att se matchen, inramningen med all publik var fantastisk. Jag ska inte gå in så djupt på matchen men det blev lite surt för oss då vi ledde matchen igenom och inte lyckades göra mål på vårt numerära överläge i 5 minuter, just det gav Kalmarsund lite för mycket tändvätska även om vi lyckades göra mål och gå upp i ledning några minuter senare.
De sista minuterna blev som vanligt de mest avgörande då Kalmarsund vände och gick segrande ur matchen.

Denna säsong har varit upp och ner då jag fick inleda själv men tillslut fick väldigt bra assisterande tränare. Mycket tid har lagts ner och jag känner själv att det har både varit givande och roligt. Men tack alla i IBK Vöikers för denna säsong, nu sätts det nya arbetet igång inför nästa säsong.

Just nu kommer vi att träna 1-2 gånger i veckan och hålla igång tills försäsongen börjar och innebandyfesten som vi arrangerar ska arbetas på. Jag kommer att befinna mig 99% av tiden i Fortnox Arena och arbeta med lite allt möjligt så vi ses där.

För mig är ingenting klart till 100% än när det gäller nästa säsong men det förväntas bli klart under kommande veckor. Bara jag får en roll där jag själv känner att jag kan utvecklas och där det känns utmanande så ska det inte vara några problem. Jag ser fram emot nästa säsong och det ska oavsett bli väldigt roligt!

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar