HJ18 – mååånga lag

Ålder efter ålder… grupp efter grupp… dags för HJ18!

HJ18-1 Grupp 1
Gävle GIK | Rotebro IS IBK | Åkersberga IBF | Nykvarns IF | Lesjöfors/Filipstad IBK | IBK Hallsta
HJ18-2 Grupp 2
Täby FC | Offensiv Lidingö | Södertälje IBK | Enköpings IBK | Jakobsbergs IBF
HJ18-3 Grupp 3
FBI Tullinge | Westend Indians (FIN) | Kungsängens IF | Insjöns IF IBK | Älvsjö AIK | St Croix IBK (NOR)
HJ18-4 Grupp 4
Tyresö/Trollbäcken IBK | IBF Falun U 1 | Värmdö IF | Skoghall IBK | IBF Örebro
HJ18-5 Grupp 5
Farsta IBK | Järfälla IBK | FBC Lerum | IBF Lockerud Mariestad | Stenhagen IBK
HJ18-6 Grupp 6
Partille IBS | Huddinge IBS | Mullsjö AIS | Hässelby SK IBK | RIG Umeå IBF

Gävle GIK vann årets HJ19 serie i uppland så dom är nog väldigt starka men sedan har vi Åkersberga IBF som kom fyra i HJ19 division 1 i Stockholm, det är väl dom två lagen och även Nykvarns IF som kommer slåss om första och andraplats! Men jag tror att Gävle tar hand om förstaplatsen på ett bra sätt. Andraplatsen sätter jag min lott på Nykvarn den här gången och tredjeplats blir då tilldelad till Ackers. Fjärdeplatsen tar IBK Hallsta och efter dem Lesjöfors/Filipstad och till sist Rotebro IS IBK.

Rullar direkt in på grupp två där Caperio Täby FC troligen kommer på första plats! Men efter dom är det enligt mig två lag som fightas om andraplatsen och det är Södertälje IBK och Jakobsbergs IBF! Vilka tror ni drar längsta strået? själv tror jag att Jakan gör det den här gången! På tredjeplats kommer därför Södertälje och på fjärdeplats har vi Offensiv Lidingö som jag gissar på är starkare än Enköping som hamnar sist på femteplats.

Grupp 3, där jag tänkte att ni kan få skriva lite om vad ni tror!
min tippning: 1: Älvsjö AIK 2. Westend Indians (FIN) 3: FBI Tullinge 4. Insjöns IF IBK 5. St Croix IBK (NOR).

Grupp 4, det här var en rolig grupp!
PV:s grabbar i Tyresö/Trollbäcken IBK hejar jag på och jag tror dom kommer etta i gruppen men sedan får dom lika svårt som dom andra. Skoghall IBK och IBF Falun U 1 kommer ha en lite fight om andraplatsen men det är inte dom jag tror på, utan IBF Örebro tar den platsen och IBF Falun tar tredje och Skoghall tar fjärdeplatsen!  Värmdö får nöja sig med femteplats i den här gruppen.

Näst sista gruppen men ändå den gruppen jag kommer se mest matcher av, varför? Jo Farsta spelar ju där! :)
Men jag tror att Järfälla tar förstaplatsen ifrån Farsta som kommer tvåa! Trea kommer Stenhagen från Uppsala, och fjärde vilka kommer där? Jo Lockerud och efter dem FBC Lerum!

Nästa grupp är lika rolig den!
RIG Umeå är ett lag jag vill se och jag tror efter deras rykte att dom kommer etta! Andraplatsen är det mer snack om men jag skulel säga att Mullsjö tar den framför näsan på Huddinge på tredje, Partille på fjärde och Hässelby på femte.

Finalen mellan RIG Umeå och Järfälla IBK blir grym och jag tror Järfälla vinner med 7-5! :)

Mvh Dennis Larsson

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *