Summering av tippning F95!

Jag trodde att Täby IS skulle ta hem segern i gruppen men det blev alltså Järfälla och Täby som tvåa, Hässelby som jag tippade som tvåa hamnade på tredjeplats! Surahammars som jag tippade som trea kom sist!? :( Rätt i gruppen: 0

Här är ändå två rätt i finalspelen! Det ena var att Täby IS skulle vara i final men det blev inte mot Hässelby, det blev Järfälla. Det andra rätt jag hade var att dom skulle komma tvåa och det gjorde dom med en 2-0 förlust mot Järfälla! Rätt i finalspelen: 2

Grattis Järfälla IBK!

Mvh Dennis Larsson

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *