*Fatpipe Invitation* anmälda lag F14!

Tänkte avslöja och skriva en liten sammanställning om lagen som är anmälda till dom olika åldersklasserna i Fatpipe Invitation! Jag börjar med Flickor 98! :)

Lindås Waves – Kom på tredjeplats i division 1 i Göteborg och även en tredjeplats i gruppen i Newbody steg 2. Vann även B-slutspelet i Gothia Cup!

Linköping IBK – Kom även dom trea i serien i flickor klass A i Östergötland, dom kom också vidare till steg 2 i Newbody Cup där dom slutade på fjärdeplats i gruppen. Linköping har några lag och kommer till den här turneringen att toppa upp rejält.

Värnamo IK – En förstaplats i serien i Småland och kom även till A-åttondelsfinal i Gothia Cup. Ett duktigt 98/99 lag! :)

Färjestadens IBK – SM – Brons i Newbody Cup, seriesegrare med två omgångar kvar i flickor 13-14 Östra Småland! Låter som ett riktigt bra lag de här!

Här finns det fyra platser kvar, så gå in och anmäl er snarast och det gör ni här!

Skriver ut nästa ålderklass ikväll som är P13 (98).

Mvh Dennis Larsson

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *