klar tränare för G17!

Här följer ett utdrag från Slevik.com:

Det har vært klart en stund at Dennis Larsson (20) skal trene klubbens juniorlag for herrer. Dennis kommer fra Stockholm, han flytter til Fredrikstad midt i august. Han skal i tillegg til å være trener for G 17 ha flere oppgaver i klubben. Han skal jobbe med rekruttering på ulike nivåer, ha oppgaver rundt turneringene for å nevne noe.

I Sverige er Dennis kjent for bloggen ”innebandyprofessorn” som ble kåret til årets beste innebandyblogg i nabolandet. Han har til tross for at han kun er 20 år lang erfaring som innebandytrener, i hans CV kommer det frem at han har gode resultater å vise til.

Utdrag från Www.slevik.com

Mvh Dennis Larsson

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *