Gutter fra g17!

Mötet med Arne (sportchef i damerna) gick väldigt bra!
Vi diskuterade lite om truppen och lagets mål, ni får veta mer sedan om vad som kommer att ske.

Efter det så åkte jag till Gressvikhallen och där var jag faktiskt med på herrarnas träning, säger bara en sak, tur att jag är tränare… ;) På träningen så träffade jag två av dom gutter som jag ska träna den här säsongen, Sondre och Morten, dom två vill verkligen komma långt inom innebandyn!
Nu ska jag försöka fixa ett norskt telefonnummer…
See ya

Mvh Dennis Larsson

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *