Silly season

Har varit tunt med inlägg väldigt länge nu. Anledningen är att det blir galet mycket att göra under silly season. Det jag tycker är märkligt är att det är så tyst från alla klubbar så här långt.

Händer det ingenting alls i västmanland? Eller är jag dålig på att hitta det bara? Gissar på att det inte dröjer lång tid innan det blir klart med spelare till höger och vänster.

Lite ledsamt tycker jag inte alls det ser bra ut med satsningen i klubblagen i Västmanland. Malmaberg vill behålla sin trupp som tog upp laget i allsvenskan. VIB tappar några ruskigt rutinerade spelare och Sura verkar vara lite på glid.

Damsidan börjar också tappa, intresset för Rönnby verkar svalna, de har en ruskigt bra återväxt på G, men har man råd att vänta?

Lillån rustar däremot för fullt. De verkar dock lite hemlighetsfulla, men några ruskigt intressant tillskott från lokalklubbar, samt en Finne med erfarenhet, gör att den unga talangfulla truppen spetsas ytterligare och jag tror att det inte blir något problem att etablera sig. På sikt kommer spelare som Kapple och Palmén förhoppningsvis lyfta dem till högre höjder och Örebro får det elitlag i innebandy de så väl behöver!

I Kungsör är det ganska lungt. Vi har två bra stommar på herr- och damsidan. Vi bygger på det, med några tillskott, som måste passa in i gruppen.

Skulle vara tacksamt om det finns några bekräftade övergångar eller rykten som ni vill skriva i kommentaren.

Ha en trevlig dag i värmen!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>