Och & Men, Men & Och – Om sillyseason | värvningar | mm

Carnestam – Brobakken – Nilsson ..
3 underbara spelare som nu lämnar Warberg, vill inte tro på att Carnestam lägger klubban på hyllan, jag förstår men gråter inombords av att Simon är trött på sina skador,
Och att Brobakken vill satsa på något nytt är för mig också fullt förståeligt – men det är ändå tråkigt att se 3 spelare som jag verkligen älskar på planen försvinna från klubben ..
MEN !
Warberg är mitt uppe i Silly season, några Falunspelare som jag lite hoppades på lär ju inte ske, men Runnestig valde att flytta en kort bit söderut och han är ytterst välkommen!
OCH !
Tiitu till Warberg – Dock bara för att kolla läget, men ändå ett steg i rätt riktning!

MEN!
Folk (bland annat magget) ryktar om att vår anförare, kapten & kung Persson (förlåt menade såklart Lindblom) lägger av – enligt mina källor stämmer inte detta, och det är jag extremt glad för isåfall!
OCH
Även Klavberg bekräftar att han kommer skriva på nästa vecka i artikeln med Tiitu -
men det är klart – vad är sillyseason utan spekulationer?

När allt kommer omkring så tror jag att det viktigaste är att man får ihop en bred trupp så tidigt som möjligt och ber till alla gudarna som kan finnas att skadenivån blir något annat än förra året, då har vi alla möjligheter att se fram emot något riktigt stort framåt hösten.
Men först väntar en (förhoppningsvis) härlig sommar med allt annat än innebandy,
kommer uppdatera bloggen lite när jag hittar nåt att skriva om, är ju inte alltför lätt när det är ”lågsäsong” ..

Trevlig helg!

//Calle

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Om Calle Nilsson

Hans blogg http://blogg.innebandymagazinet.se/isbjornbloggen/ Har vunnit utmärkelsen Årets fanblogg i Innebandyns Blogg Awards 2012, 2013 samt 2014. 2015 fick bloggen en silvermedalj.
Det här inlägget postades i Calles inlägg. Bokmärk permalänken.


2 svar till Och & Men, Men & Och – Om sillyseason | värvningar | mm

  1. Sigge skriver:

    Tycker det är intressant att ni warbergare inte riktigt tycks förstå värdet i er värvning av Erik S. Bli inte förvånande om det är Erik som leder warberg till stora framgångar nästa säsong…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>