Resan fortsätter, tack för mig!

Sista dag som skribent, kunde inte slutat bättre....

Sista dagen som skribent, kunde inte slutat bättre....

Idag var det min sista dag som skribent för Järnbloggen ”JBS” Stockholm, det kunde inte vart en bättre avslutning!

Nu fortsätter min resa, fast inte som Järnbloggen, utan som vanlig supporter.

Seriesegern var redan säkrad sen länge, nästa säsong så väntar nya utmaningar i division 2 för Djurgårdens fantastiska damer, enda frågetecknet idag var om laget skulle ta full pott, 20 raka segrar. Denna match var stort sett som dem flesta matcherna denna säsong, tjejerna var snäppet bättre, bättre fart, bättre effektivitet.

Seriesegrarna DIF dams segersiffror i sista matchen blev hela 12-2 och det hela blev officiellt: Djurgårdens damlag, seriesegrare div 3 mellersta, lirar division 2 säsongen 17/18!

Min tid som Järnbloggen Stockholm


Från början var min ambition som bloggare för Järnbloggen att dela med, inte bara fakta, men också (som ordet FANblogg föreslår) supporteranda, lyfta fram supportrarnas passion för Djurgårn innebandy, stora som små. Jag minns hur jag  lyfte fram DIF-supportrarna i ”Bålstad outdoor open” och deras budskap ”Ni är våra våta drömmar”, kunde inte låta bli att ha ett brett leende första gången jag såg det.

Och det är det jag fokuserade mest på i den här bloggen, antar jag. Mestadels mig som supporter följandes världens vackraste klubb i fotboll, hockeyn och innebandy mm som alla andra. Sen var det väl lite analyser på sidan, men inget noterbart mycket ändå.

Tiden gick och under tiden jag bloggande var det en del supporteraktiviteter jag engagerade mig i, allt ifrån matcher till tifofix och till sist även årsmöten och supporterträffar. Detta fick mer och mer av min tid och energi, och när jag började jobba så var jag tvungen att spendera ännu mer energi på något, vilket ledde till orket blev ansträngt.

Detta ledde fram till min sjätte och sista säsong som skribent för järnbloggen. Jag insåg att jag inte skulle ha tid eller ork längre att försöka göra dem saker jag sa tidigare att jag skulle göra i Järnbloggen, ha tävlingar, göra intervjuer, utveckla bloggen. Det var dags nu för mig att gå vidare.

Vad händer nu, vad förändras?

Inget särskilt mycket, kommer fortsätta engagera mig för Djurgårn i all dess former (speciellt Djurgårn innebandy) och fortsätta min resa som supporter därifrån, men kommer inte blogga längre via innebandymagazinet, kommer inte blogga i Järnbloggen längre.

Vem vet, någon eller några kommer kanske ta min plats och börja blogga renodlat om Djurgårn innebandy, till dig/er som skulle ev börja göra detta säger jag bara detta:

Kört hårt och lycka till, är övertygad du kommer göra ett kanonjobb i att blogga för Djurgårn innebandy, t o m bättre jobb än mig, det har jag inga tvivel om.

Med det vill jag tacka för mig, men samtidigt tacka alla er som följt bloggen under denna sex års period ( bla också för stödet i blogg awards), tacka Innebandymagazinet för tillfället att få blogga för min hjärtats klubbs innebandysektion, det har varit hur roligt som helst att få göra detta i sex år.

Det får bli mina sista ord som skribent för Järnbloggen ”JBS” Stockholm.

Tack för mig, och till era andra, tack ännu en gång! HÖRS!

SKÅL PÅ ER ALLA, TACK FÖR STÖDET!

SKÅL PÅ ER ALLA, TACK FÖR STÖDET!

-F.d Skribenten för Järnbloggen Stockholm-

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!
Publicerat i DIF-surr | Lämna en kommentar