Steget efter

Efter helgens två matcher har vi satt oss i en jobbig sits. Nu gäller det att vinna eller försvinna på fredag eftersom vi torskade båda helgens matcher och numera står det 3-2 till Wiler i kvartsfinalserien.

Lördagens match var nog våran sämsta hittils i matchserien. Vi gör en riktigt dålig första period och ligger under med 3-0. I andra perioden spelar vi snäppet bättre men förlorar även den med 2-1. 5-1 inför sista där vi aldrig lyckas komma närmare än 5-2. Matchen slutar mycket rättvist 6-3.

Innan söndagens match hade vi pratat om hur viktigt det är att vi kan göra en bra första period och det lyckas vi med. 3-2 ledning efter första och vi hade matchen exakt där vi ville ha den. Självklart kommer vi därför in i en svacka i andra perioden där Wiler gör 3 raka och därmed 5-3 underläge efter två spelade perioder. Vi ger dock inte upp utan gör 5-4 innan Wiler sedan gör 6-4. Vi visar än en gång styrka och tar oss tillbaka i matchen med ett 6-5 mål. Strax därefter har vi ett skott i kryssribban och vi känns på gång. Tyvärr så sjabblar vi bort bollen i spel 6 mot 5 och Wiler gör både 7-5, 8-5 i tom kasse.

Som jag skrev ovan väntar nu en riktig rysarmatch på hemmaplan på fredag. Det är faktiskt första gången vi ligger under i denna matchserie och nu är det faktiskt vi som har trycket på oss. Vid vinst på fredag väntar en 7e och avgörande kvartsfinal på söndag på bortaplan. Spännande!

För egen del har det gått rätt så bra i slutspelet, jag har varit nöjd med min insats i alla matcher förutom nu senaste matchen i söndags då jag inte hade någon bra dag.

Big Brother har ju dragit igång på nytt hemma i Sverige och det känns mer utflippat än någonsin. Oavsett kan jag som vanligt inte låta bli att följa programmet och kommer säkert precis som förra säsongen följa varje avsnitt.

Min kära syster har födelsedag till helgen och jag gav henne en resa ner till mig i present. Så från 1-4 mars kommer hon och hälsar på igen. Ska bli så skoj! <3

Dagens Låt:

Dagens Klipp:

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>