Träning och en runda med bilen

Igår körde jag förbi arenastaden i Växjö där nya Fortnox Arena byggs för fulla muggar. Det kommer att bli häftigt med en riktig innebandyarena i Växjö. Jag är av den åsikten att det bör finnas fler hallar som bara är till för innebandy för att göra sporten mer populär som publiksport. När jag spelade innebandy i de yngre åren spelade vi i en sporthall i Kalmar som det också spelades handboll i. Så när vi skulle träna efter ett handbollslag låg det en massa klister på golvet speciellt i målområden. Detta var väldigt irriterande och gjorde att man fick det under skorna. Jag tycker därför att det är spännande med förbundets 40×20 projekt, det är verkligen nödvändigt.

Det som är lite synd är att vi inte får se någon superligainnebandy i nya Fortnox Arena, i alla fall inte kommande säsong eftersom att Vipers missade sina chanser att gå upp denna säsongen. Så det är bara att se fram emot nästa säsong och hoppas på det inträffar då.

Jag hade träning igår med Rottne ute i metropolen. Vi värmde upp våra målvakter och körde 1 mot 1 övningar och spelade internmatch resten av tiden då vi har match i helgen borta mot Vimmerby.

Ha det bra alla som läser!

/Karlström#21

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>