Inför kvällens semifinal.

Jag hade fel när det gällde resultatet i senaste matchen i Nyhemshallen då Mullsjö till slut lyckades vinna med hela 9-5.Jag trodde att Växjö skulle gå vinnande ur matchen, men det blev en jobbig kväll. Mullsjö hade ett övertag efter ungefär halva matchen upplever jag. Vipers kämpade och försökte skapa och komma till farliga chanser.

I matchen som spelades i fredags i Fortnox Arena var rollerna ombytta. Vipers kom ut hungriga från första minut. Man fick matchen dit man ville och efter att Sankell blivit tvåmålsskytt kunde Vipers hålla undan ett avslutande Mullsjötryck i sista minuterna och vinna med 4-3. Matchen innehöll som vanligt mycket kamp och hårda närkamper. Eric Roos och David Gillek var som vanligt inte bästa kompisar på planen och hade många dueller.

Till kvällens match i Nyhemshallen är det som vanligt viktigt för båda lagen att få en bra start, att gå ut och visa mest, våga mest och vilja mest.

Matchen sänds i Tv4sport och Cmore 19:00.

#21

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>