TT mot slutspel

Tillbaka från de döda. Lite så känns det. Inte uppdaterat på nästan två veckor vilket har månda förklaringar. Först och främst har jag haft löjligt mycket att göra sen har jag haft nått skit i kroppen vilket gjort att jag kännt mig vissen och i princip bara sovit så fort chansen givitis. Men men. Mycket har hänt under dessa två veckor.

Lägenheten är besiktad och klar så väntar bara på att få skriva på kontraktet nu under veckan så går flyttlasset på lördag förhoppningsvis. Lite vemod att lämna trollbäcken men det blir nog bra. Många minnen från denna lya!

Blev morbror i måndags till en liten Matilda. Söt som socker trots att hon inte alls är lik morbror! =P

Innebandymässigt har det varit full fart. Förra helgen var det seriefinal i div 1 när vi besökte Huddinge. Efter en första period där vi sätter försvaret och är effektiva framåt ledde vi 4-1.  En ledning vi inte lyckades ta vara på utan matchen slutade 4-4. Viktigt att det inte blev torsk iaf.. Vi leder fortsatt serien efter att idag slagit Älvsjö 2-0 på hemmaplan. En av våra sämre matcher i år men det är ett styrkebesked att vinna trots att man inte spelar på topp. Sebbe Johansson gjorde sin första match med oss och öppnade med att göra 1-0. Skaplig debut!

I div 2 har vi hunnit med två segrar mot Älvsjö 10-2 och Värmdö med 5-3. Värmdö som med sina nya hallar har fått riktigt bra möjligheter. Sjukt fin hall! Tyvärr ser det ut som seriesegern rinner oss ur händerna här. Ska till ett smärre mirakel för att vi ska vinna. Framförallt efter att Vendelsö slog Huddinge 16-1! Där hamnade vi ordentligt efter i målskillnaden…

Nu blickar vi fram mot kommande Newbody slutspel i Falun. Vi åker upp torsdag och kör en skön slappkväll på hotellet. Sen blir det tränin fredag förmiddag innan det är dags för kvart freda kväll. Ska bli riktigt kul. Målet var att ta sig till Falun, när vi nu väl är där känns det som att vi har allt att vinna. Små marginaler kommer avgöra. Jag kommer be ordentlit till Fru Fortuna!

För oss vars hjärtan klappar för TT så har helgen varit fantastisk. Damerna vann, kontraktet säkrat. Sjukt viktigt för föreninen att damerna håller sig kvar som nykomlingar. Herrarna lyckades slå Umeå trots en inte allt för bra insats. Uppe på slutspel nu. Benji blev matchens lirare som vanligt och leder nu Festisligan igen då Enström går skadad. Närmaste två omgångarna blir sjukt viktiga. Linköping hemma i helgen och sen Mullsjö borta. Vinst i dem så borde det bli slutspel. Vore riktigt kul att få se TT i slutspelet.

I måndags gjorde jag sällskap med Didriksson till Uppsala för Storvreta-Falun. Lite skillnad mot att sitta i Torvalla. 2200 på läktaren, jäkligt bra stämning och bra underhållning. Som många andra skrivit så gjorde Rudd i Falun en riktigt bra match. Där har vi en blivande landslagsspelare. Spelar klokt, duktig på att täcka bollen och en riktigt bra passningsspelare.

En annan blivande landslagsspelare, Johanna Hultgren gjorde 8 poäng när Hagfors slaktade Örebro med 19-1.

Utanför Innebandyn så är helgens stjärna solklart Björn Ranelid. Sveriges mest självgoda man tog sig vidare i melodifestivalen. En vacker revanch som han själv sa.

Annars läggs mycket fokus på Big Brother som startar igen. Svårt att se att jag hade orkat en vecka i huset med dem som är där. Stolpskotten avlöser varandra.

Nu väntar sängen innan det är dags för en ny arbetsvecka.. Sen väntar ett sjukt välkommet sportlov vilket innebär ledighet en hel vecka. Känns helt ok! =P

/Kölen

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>