Mullsjö ska inte ha en chans!

Misstänker att det inte bara är vi på Liljegatan 20 som varit på tippen och slängt skräp denna helgen, även om det brukar vara mer hysteriskt en solig vårdag.

Frågan är bara hur man nu ska lyckas hålla rent framöver? Det är väl inte lättare att hålla rent hemma än att hålla rent framför mål kan jag tänka mig.

Men Henrik ”Bea” Qvist har ju i alla fall några till som hjälper honom.

Här flödar det väl inte av hjälpsamma yngre män direkt. I morse var det helt tomt. En fastnade i Rimforsa efter innebandymatchen igår, och en hade inte orkat masa sig upp ur sängen.

Imorgon hoppas jag Bea får alla hjälp han behöver, om nu de där från andra sidan Vättern överhuvudtaget kommer till skott…

Det ska vi väl se till att de inte gör alltför ofta i alla fall.

Hoppas nu alla var hemma och städade idag lördag, och kan lägga söndagseftermiddagen i Linköpings Sporthall istället. Det är mycket trevligare, jag lovar!

Mot slutspel nu LIBK!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


2 svar till Mullsjö ska inte ha en chans!

  1. Filip skriver:

    Härligt, libk vann med 7-2!Riktigt bra match med Klein och bea i spetsen. Men en grej jag tänkte på under matchen, såg den på nätet, var supportrarna. Mullsjö hade en liten tillrest klack men hördes ändå mer än över tusen libk fans. Så en klack tycker jag libk förtjänar och behöver eller i alla fall en mer stödjande hemmapublik!

    • Pia Wallin skriver:

      Håller med, det finns väl massa musikaliska och röstfriska människor i Linköping också? Annars får vi väl ta in Bonnkapällle:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>