Vilka tjejer vi har i Skåne!

Vilka FEM perioder vi gjorde i rad! Tre mot Hälsingland och två mot Värmland! Vi tappar lite i sista perioden mot Värmland, men vad gör det?! Det är bara att lyfta på hatten för tjejerna, finns inget att klaga på där. Tittar vi på vad laget har presterat så är det bara så jäkla bra, ja att det finns tjejer som känner att det inte lyckas i varje duell, varje skott eller varje passning, så är det säkert. Men som kollektiv är det så bra och detta är en sport där laget går före jaget. Anledning att jag kom och tänka på just det var att vi fick låna Iksu-damernas omklädningsrum och där fanns en del tänkvärda ord på väggarna!

Jag skulle kunna räkna upp så många saker som var bra och skriva om så mycket som var bra, men just nu vill jag mest njuta. Jag ska välja en sak och det är Idas passning till Clara och sedan Claras SKOTT, vilken pärla rätt upp i nättaket!

Det jag skulle vilja säga är att jag är grymt stolt över vad tjejerna presterar, ett ord som ibland används lite för mycket och lite felaktigt kanske. Men idag tycker jag det är på sin plats.

JAG ÄR STOLT ÖVER TJEJERNA!

En liten bild till, tagen precis efter slutsignalen!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i SDF_SM. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>