Försäsong och målvaktsbyten superligan

Nu var det dags, målvaktsbloggen blir försäsongsblogg? på måndag nästa vecka är det alltså dags för mig att damma av löparskorna, äta tonfisk tills svetten luktar fisk, duscha 4 gånger om dagen… japp det är dags för försäsongen att börja.

Vi kommer att köra två pass i veckan med fokus på spänst, snabbhet och kondition… känner hur tungt detta kommer bli redan nu, även om spänsten behövs, likaså resten! Men 15 minuter på coopertestet för en målvakt kommer inte bli några problem! skulle jag klara otränad (tror jag…) Passen kommer dessutom avslutas med fotboll, känns inte som att det är något för mig då jag är värdelös på denna otroligt segdragna sport!

Många målvaktsbyten i superligan vilket är intressant! JIK tappar båda sina målvakter och värvar in Robin Axelsson från Hagfors där han gjort succe i både div-1 laget samt juniorallsvenskan.

Även Helsingborg tappar båda sina målvakter och värvar in en målvakt som hamnat på top 10 i världens bästa spelare nämligen David Rytych som hamnade på en imponerande 7-plats. Även Jonathan Paulsson från Engelholm värvas.

Linköping tappar en av målvakterna till nästkommande säsong och Granlo gör klart med Hagundas målvakt som jag tror kan imponera stort kommande säsong med rätt stöd.

Förutom detta så kan ni se föregående inlägg om silly season om målvakter som lämnar och byter!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Egna karriären, Innebandysverige. Bokmärk permalänken.


Ett svar till Försäsong och målvaktsbyten superligan

  1. Mathias Börtin skriver:

    Ska bli kul att äntligen få se Rytych!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>