Första passet fixat!

Då var första passet av försäsongen genomförd och jag säger bara att mina ben kommer trilla av. Trodde inte jag var så här dåligt tränad men det var jag uppenbarligen! vi var ett gäng tappra krigare som samlats denna blåsiga dag på g-udden (för komplicerat för att skriva ut hela). Vi började lätt med 1 km uppvärmning som kändes lagom lugnt för mig som lider utav något som benhinner/compartment fast det går över när vanan kommer in så det är nog bara det som spökar får vi hoppas! efter det så började det lite värre. tå gång och hälgång i ca 25 m uppförsbacke och nerförsbacke, 1-bens benböj så många vi orkade, 5 djupa upphop samt stå på ett ben och försöka köra axel mot axel tacklingar, detta gjordes 3 ggr… sen efter det avslutade vi med 3 st 1 km löpning (2 km för klena personer som understruken!) och  sedan 500 meeter nedjoggning. en bra start för dåligt tränade som jag kan rekommendera alla. Mkt benstyrka och kondis som behövs som målvakt! spänsten byggs också på! nu blir det att köra egenträning i en veckas tid innan nästa gruppass ska köras!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Egna karriären. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>