En smärta utan dess like! (med en unik berättelse av förloppet)

Igår var denna veckans sista gemensamma träning, vilket idag känns lika bra!!! idag är mina ben icke levande!

Vi började lugnt (som alltid) med 1 km uppvärmning men som vanligt… skenet bedrar! Det blev snabbt värre…

Likt en grupp Tigrar på savannen lurar coacherna med blodlust på oss unga gaseller (jag kan mer liknas som en skadeskjuten svan än en gasell) och vi började köra 10 ryck i uppförsbacke med någon/några minuters vila emellan. Det blev inte så, vilan var bara 30 sekunder, men det gick bra ändå! var inga långa ryck! Faran undanvärjd! Tigrarna missar sitt anfall med hästlängder. vad händer sedan? alla gaseller lägger sig ner på marken och börjar träna mage och ben? öppet för tigrarna som ändå hungrigt avvaktar, väntar på rätt tillfälle att slå till, men inte än nej…

De törstiga gasellerna går till vattnet och sanden för drickapaus av Luleås fina saltvatten, men hinner inte långt förrän samtliga gaseller är inringade i en trekant där vi alla en och en försöker ta oss ut men tigrarna håller oss tillbaka under tiden vi springer från tiger till tiger, sätter oss i ”täcka-skott-position” (varför nu en fyrbent gasell nu skulle göra det?) för att undersöka vilken tiger som viker ner sig… tror ni någon gjorde det? nej… med ett psyke som rostfritt stål bryter tigrarna ner gasellerna mer och mer innan dessa lyckas lämna sanden för att ta sig upp till Gültzauuddens gyllene beskyddande port… trodde dom…

Väl vid porten sätter tigrarna igång med en intervall träning på ca 400 m där vi kör fem stycken… väl klara med detta står fortfarande gasellerna, medans den skadeskjutne svanen lägger sig ner för att sakteliga avlida på en kotte… gasellerna klarar sig och den klene(jag) blev tigermat vilket märks idag då jag vaknade upp ur min koma med enorma smärtor i benen! tur dom inte var hungriga och lämnade kvar benen i största möjliga helhet med vissa avsaknader lite här å var, ja ungefär så känns smärtan idag…

men jag citerar en klasskompis som citerar någon annan (osv?) ”Pain is just weakness leaving the body” och sen ett gammalt kärt citat som jag anser mig upphovsmannen till ”Du (i detta fall jag) skall tuktas!” eller som jag hört av någon (vem vill ha äran?) ”Det som inte dödar, det härdar”! Ja försäsongen är i full gång kan jag säga, men när den väl är slut kommer nog Luleå vara bland de bäst tränade lagen i div 1 Norra Norrland (vad jag tror)!

GLÖM INTE OMRÖSTNINGEN TILL HÖGER!!! Och att efter du röstat, skicka ett mejl med vad du valde för alternativ till malvaktsbloggen@hotmail.com för att delta i en tävling på bloggen med utlovat pris!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Egna karriären. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>