Nolia Cup

Då var det klart att Luleå är anmälda till Nolia Cup i augusti. det är flera lag i div 1 norra norrland som är anmälda och det kommer bli intressant att se vad det är för motstånd som vi kommer mäta oss med kommande säsong. Kommer bli nyttigt och lärorikt för att se vad vi har och vänta oss. Nu är det bara att vänta ut tiden tills det är dags för cup! http://www.cuponline.nu/information.asp?cupid=1499

Är nu påväg hem efter min resa igenom Sverige efter att ha tagit examen! skönt att det kommer dröja länge till nästa resa som inte kommer handla om något skolrelaterat! nu vänta i alvesta på tåget till kl 00:37 för att landa i sthlm kl 06:30 för att flyga upp till Luleå och vara hemma 09:30! slitsamt kan jag lova!

GLÖM INTE OMRÖSTNINGEN TILL HÖGER!!! Och att efter du röstat, skicka ett mejl med vad du valde för alternativ till malvaktsbloggen@hotmail.com för att delta i en tävling på bloggen med utlovat pris!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Egna karriären. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>