Slut på klagan!

Må säga att ja inte gjort annat än att klaga över mina svagheter i de senaste inläggen och nu är det dags för ett inlägg utan klagan som kommer handla om gårdagens träning!

Vad hände igår kanske du nu frågar dig? Det ska ja berätta!
Allt börjar med en lång bilfärd (15 minuter) ut till lilla farmarbyn för inomhusträning med innebandy på schemat. Så blev icke fallet! När vi anlände till vår destination vid världens ände möts vi av flickor i alla åldrar som gör någonting, vad vet jag inte men det gick ett rykte i laget att det var Ryssland som hade skickat hit sina bästa gymnaster då gravitationen är lägre vid världens ände vilket ger bättre träning!

Det har alltså blivit dubbelbokning. Trots ålder blir sist minst och vi lunkar iväg mot nya äventyr, som kom att äga rum på en fotbollsplan! Jag tar snabbt målvaktsplatsen i besittning för egen skull, inte lagets. Matchen rullar igång och för att inte dra ut på allt vinner vi stabilt med 6-4 eller 7-5?

Var faktiskt sjukt kul å spela fotboll, något dom enbart skett sporadiskt under mitt liv. Först som liten (då back) men gjorde självmål, blev deprimerad å slutade och sedan runt när jag fyllt 18-19 även då som back men gjorde för många självmål och blev uppflyttad som forward (historien upprepar sig) men detta var nog min riktiga debut som fotbollsmålvakt! Sedan var det såklart löpning i pausvilan, där Berlin sprang in som 2a med foppatofflor på 280 m sprint! Må säga att det var fantastiskt skönt avbrott från innebandyvardagen med att blanda in en annan typ av sport!

Förstår dock inte hur det kan vara svårare att greppa en fotboll än en innebandyboll…

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Egna karriären. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>