Målvaktsbloggen goes CXWORX

Åh herregud… detta var bland det värsta jag kört i hela mitt liv! kan inte för den här världen inse vilken dålig funktionell styrka jag har. Gymma är inga problem men när det kommer till att ligga planka då är det kört! än värre när man ska röra sig!

CXWORX på fitness 24/7 är för er som inte vet det så kallad core-träning alltså mage och rygg. Sitter just nu och känner 1.5 timmar efter passet att jag fortfarande är trött och då var det mesta med egen kropp (lite kördes med gummiband) MEN det var fruktansvärt roligt. Kommer utan tvekan att köra det igen precis som bodybalance. nu blir det lite kvälls löpning för att varva ner och sedan en bra film!

CXWORX får idag 4.5/5 på jobbighetsskalan samt för en målvakt får den 4/5 i nödvändighet. Alla vet att en målvakt behöver en stark bål för att hålla sig uppe. Detta pass bör kombineras med kanske bodypump eller bodycombat för att ge bästa resultat?

Imorrn blir det kanske SH’BAM eller BODYPUMP, beroende på hur det känns i kroppen efter dagens träning. Ska bli intressant hur kroppen klarar koordinationen. Gick förbi ett pass SH’BAM idag innan och det var bara tjejer, tror jag kommer bli ganska uttittad som förmodligen ensam kille. Har bara varit tjejer på passen än så länge.

Detta fenomen förstår jag inte alls, i grupp är det enklare och roligare och träna samt att passen (kanske inte hårdtränande killar väljer bodybalance eller SH’BAM) exempelvis CXWORX eller BODYBALANCE är fruktansvärt bra för ALLA! Ska försöka övertala Jonte i laget att gå på ett pass imorrn så jag slipper bli uttittad som ensam kille! kan nog behöva ett lycka till i det!…

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Egna karriären. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>