Hemvändare

Då har IBK Luleå gjort klart med två nyförvärv som dessutom är hemvändare som närmast kommer från våra grannar Norge i div1-laget Vålerengens IF! Alltid lika trevligt med nyförvärv, speciellt poängproducerare!

Var ute och sprang med hunden i lördags, tänkte ta det enkelt dels för min skull och dels för hunden som är 18 veckor än så länge så 3 km borde räcka i spåret på ormberget! Det blev inte 3 km, det blev ca 10… Istället för att följa vägvisningen till rätt spår lyckades jag komma in på en 4.5 km lång anslutningsslinga och mitt misstag upptäcktes när jag kom fram till en parkering med en karta över ormberget… Jag trött som få i värmen fick snällt vända men hunden trippade på lika glatt för det och till slut fick han dra mig istället för det jag trodde skulle bli tvärtom. Tilläggas ska att vi inte sprang hela vägen, blev någon km gång också! En erfarenhet rikare och jag har lärt mig följa skyltar i spåret!

Träning ikväll efter ett uppehåll på 2 veckor, skönt att damma av kläderna som sedan ska avslutas med ett pass på gymmet och bodybalance! Än är inte försäsongen slut!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Egna karriären. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>