Målvaktsbloggen goes BODYPUMP

Detta var det värsta jag gjort i mitt liv. En fruktansvärt bra träning för hela kroppen som verkligen körde igenom allt grundligt. Dessa statiska övningar tar livet av mig så ska bli spännande och se hur det kommer bli imorrn med träningsvärken.

BODYPUMP går igenom ben, armar, axlar, mage, rygg, ja som sagt allt! och det är lång tid man kör på varje muskelgrupp som gör att man blir extremt trött. var klar för en timme sen och har fortfarande problem att lyfta armarna och använda dom.

Passet får utan tvekan 5/5 i jobbighet, alltså fruktansvärt bra för er som vill komma i form i hela kroppen vilket behövs i innebandyn. Känns därför mer som ett pass lämpat för utespelare men målvakter kan köra med såklart, är ju fruktansvärt bra träning och grundstyrka och kondition är något alla behöver! Fördel detta passet ger för målvakter sätter jag som 3/5 för grundkonditionen samt rygg mage och axlar. så finns det pass på ert gym så gå mer än gärna och kör det! Nu ska jag bara övertala jonte å hänga med på nästa pass!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>