Målvaktsbloggen goes ZUMBA

Jag fick höra av instruktören på fitness 24/7 i Luleå att det skulle vara grundlig koordination på zumban… i så fall vill jag veta vad ett avancerat pass skulle vara!

Det var höger, vänster, upp, ner å allt samtidigt. Alltså grymt svårt för en vanlig dödlig. fast det tar väl en tid att komma in i det som med allt annat kanske! ska även snart försöka prova SH’BAM och jämföra vilken som är det bättre av passen.

Detta passet innehöll iaf mycket skak på rumpan, väldigt dansaktigt, fruktansvärt kul och inte så jobbigt, alltså 1/5 på jobbighet. koordinationsträning och kunna jobba med hela kroppen samtidigt? en 5a av 5 utav tvekan! fruktansvärt bra pass där man verkligen lär känna sin kropp! detta är ett pass jag kan rekomendera till målvakter för jag tror (det ska bli bevisat så småningom när jag kört tillräckligt många pass) att genom koordinationen som ges kommer du bli en bättre målvakt då du får mer koll och kontroll över kroppen samtidigt som det är mycket rörelse och hänga med på vilket ger bättre reaktion i hela kroppen, någon som tror annorlunda eller kan bekräfta eller dementera?

Det som var mindre tråkigt och jobbigt med dagens pass idag var dock att jag var själv, helt utelämnad till instruktören som kunde kolla in hur jag likt en stel kossa försökte hänga med! saken blev inte bättre av att jag kunde se mig själv i en spegel… men det var värt varenda sekund! Passet rekommenderas alltså varmt till målvakter! vet inte riktigt om utespelare får ut samma funktion av det men det finns säkerligen där att hämta för er med!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Egna karriären. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>