6-6

Värsta resultatet jag vet, lika… men med tanke på matchen och hur den såg ut må så vara att det var rättvist. Matchen var som en typisk försäsongsmatch som var svängig, virrig, men som vanligt blev bättre ju mer tiden löd.

Hertsö började i ett fruktansvärt högt tempo och gjorde allting rätt, de stressade sönder oss, sprang, spelade boll och vi kände virriga, stirriga ja allt som tänkas kan. Ju mer matchen led däremot så kom vi in mer och mer i vårt spel och kunde till slut få igång vårt spel hyffsat även om vi har en bit kvar att vandra, både offensivt och defensivt. Även riktigt kul att se att nyförvärven kan ta för sig och prestera så fruktansvärt bra som de gjorde igår.

Tur vi har träningar nu under veckan så vi kan finslipa till nästa test, Nolia Cup och sedan ett par veckor till med ytterligare en cup och träningar innan seriepremiären! Det känns dock som att vi är mer samspelta, har större koll och ett grundligare och bättre spelsystem än föregående säsong och när det väl sitter kan jag lova att vi blir riktigt vassa för spelarkvaliteér har vi fruktansvärt gott om i IBK Luleå.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Egna karriären. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>