Hammarby,Söder,Historia och sanktan finalerna.

Hammarby trummar på i Superettan. Lallet kommer att göra en bra säsong. Hammarby hade en mörk säsong förra säsongen och det till och med ställdes frågan om HTFF och Hammarby kan spela i samma serie. Nu kan man ta bort spekulationerna för gått. Det verkar som om HTFF är ett minne blott.

Söders lag Hammarby eller inte? Satt på en Historia lektion och direkt när en lärarkandidat kom in så började han snacka om fotbollen ( Vår historia lärare är verkligen inte insatt i fotboll men han vet att många gillar sporten). I alla fall kom snacket om Bajen söders lag. Som vanligt brukar jag få frågan om tabeller när jag säger att jag känner någon. Jag fick självklart frågan om jag vet vilken placering Hammarby ligger på. Mitt svar var ”helt enkelt bättre än BP då jag inte visste exakt. BP är dåliga”. Nästa fråga var hur det går för U-21 förklarade med en överdriven osanning. ” Hammarby är söders lag alla spelare från söderlagen även förorterna kommer att spela i Bajen”. En genial plan som visade sig gå hem för enkelt. ( Jag känner 2 på rak arm från södra sidan som inte har satt sin aldrig haft Hammarbytröja på sig. ( En av dem spelar i BP och den andra är kontraktslös). . Men dags att vända till Historian istället. Det var valbart ämne och jag hade valt angående Finska vinterkriget och fortsättningskriget.
Det visar bara hur mycket jag inte gillar dem där Lenin, Stalin och Gorbatjov. Jag nästan ryser när jag får höra dessa namn. Skulle aldrig drömma om dem gubbarna.

Jag gjorde även den största tabben precis när läraren skall sätta sig vid sin stol. Orden jag skall nog inte bli lärare var inte direkt något väl valt. Men jag blev räddad. Lärare är inte din stil bara kanske. Ja det är sant svarade jag. Så var den saken klar snabbt tack var det räddningen.

Sanktan finalerna spelas på Söndag och jag skall åka till Eriksdalshallen.

Skall bli kul att se finalerna. Tänkte inte på att dem var på söndag. Jag och datum är inte riktigt vänner. Vill bara tacka en annan bloggkollega för redogörelsen att den 29:onde är en söndag. Han vet vem han är…

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar