HJ,P95,Brage-Bajen och ännun mera Bajen.

Men jag börjar inte med det som rubriken visar. Jag börjar med att jag var ute i det härliga värdet och såg Ola Vestberg förra lag FOC Farsta som vann mot IFK Haninge i en sömnig division 3 match. Ola spelar innebandy i TT numera för den som inte vet. Sedan har man hållit på att städa i hemmet och runt gården.

Det skall bli skoj att se HJ-matchen mellan Salem och Järfälla. Frågan är vad det klart yngre gardet från Salem kan hitta på mot ett Järfälla som har rutin i mängder. Många om inte till och med alla i Järfälla har redan hunnit med herr Allsvenskan. Men det är 0-0 som allt börjar med. Jag väntar på spänningen.

P95 är det Järfälla igen. Men det blir inget tittande från mig. Det känns som om jag tyvärr väljer fotbollen före. ( Mer om det kommer senare). Järfälla har fördel mot Tullinge. Vad kan Tullinge sätta emot? Ödmjukheten kommer att lysa starkt den saken är klar och det gäller att inte Järfälla är för giriga i sitt spel för visst finns det skyttar i Tullinge. Den här matchen hinner jag inte se då jag är på annat uppdrag.

Ja just det där med annat uppdrag. Jag är nästan i Järfälla… Nee jag är nästan i Hässelby. Jag skall till Grimsta IP för att se BP-Hammarby U21. Säkerligen får jag bra rapporter från Brage Bajen som spelades igår. Jag kan gissa i varje fall all det finns en hel del glada Hammarbyare när det går så bra som det har gått. Bara inte dem får hybris nu. Nej tack snälla hoppa inte redan och ropa framför allt inte Allsvenskan Allsvenskan Allsvenskan är kommer vi. Det är många steg kvar att vandra. Kanske inte 70 steg som konfirmationen men många är det. Många matcher skall spelas klart.

Många matcher i Mitti Cupen och jag önskar alla ett lycka till.

Grattis till dem lagen som redan har fått plocka ut guldet. Tack även till master Björn Kjellbris extremt bra inför film som jag skall njuta av nu. Som vanligt. Sonen är lika duktig innanför planen som pappa är utanför med filmkameran.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


7 svar till HJ,P95,Brage-Bajen och ännun mera Bajen.

  1. Pingback: Anonym

  2. Pingback: Anonym

  3. Pingback: michael kors jewelry in the uk

  4. Pingback: Toms Outlet

  5. Pingback: cheap handbags

  6. Pingback: michael kors Online

  7. Pingback: china snapback hats

Lämna ett svar