I Väntans tider.

Det finns säkert dem som väntar på att jag skall publicera silly Season. Tyvärr har jag inte mycket koll på den än så länge. Tabellen känns lite för tidig att börja publicera. Jag ligger lågt där tills slutet av Juli. Vet att det kan vara dem som väntar. Men dem som väntar väntar på något gott. Det kommer en tabell och även en ranking av dem 10 då bästa värvningarna enligt mig.

Det kommer nya talanger in och ut som jag missar tyvärr. Vem vet kanske finns det någon som kan hitta någon bra och hjälpa mig. 2 tillbakagående är Lindgren Hansa till Visby och Kristoffersson till Mora. Kristoffersson är helt klart ett bra förvärv för Mora. Lindgren har jag sett mer av men inte lika brinnande hett som Kristoffersson.

Gävle GIK historien är också en grej som man får se vad som händer av. GGIK damerna spelar nu med Strömsbro men frågan är om det finns vissa som kommer att plockas av bättre föreningar som spelar högre upp?!

Det kommer att komma lite andra spännande saker däremellan eller är det bara Silly som folket vill skall rulla på just nu?

Sundstedt affären har varit tyst. Enligt Abdallah till UNT så kommer det finnas en lösning ekonomiskt kärvt men inga skulder.

Mitt tycke: Sundstedt skall kosta en hel del. En spelare i toppklass kostar. Väsbys innebandysheijk Maimon har inte brottom att få degen men deg är det värt. Det är många kvar på Sundstedts innebandyliv. 23 år är ungt.

Visst är man lite sugen på att innebandysäsongen skall börja såhär när det gått ett tag sedan den förra slutade men det gäller att kunna ”översomra” Bada, simma sköta om trädgård ( Har själv hjälpt till att plantera ett äppelträd och ett plommonträd) för dem som har, sola kanske eller spela fotboll med mera. Eller kanske finns det dem som jobbar hela sommaren inklusive OB tider.

Fotbolls VM är slut för Sverige men det finns en hel del kvar att se. Nu börjar slutspelets slutspel.

Glada 80-talet skall komma tillbaka: För er som kommer ihåg IFK GBG på 80-talet så finns det tillbakablickar. Kollade lite trailers. IFK GBG spelarna gjorde precis som innebandyspelarna idag. Dem arbetade med annat än fotbollen. IFK vann mot Barca 1986. Det var tider då hela Sveriges fotbolls fans samlades för att vara för eller emot IFK GBG.

http://www.svt.se/2.149941/1.2513624/fotbollens_sista_proletarer

VM 58 och 94 finns i allra högsta grad i Svenskarnas minne.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar