Midsommartider hejdå dags för träning….

Mitt i Midsommartider så har säkert någon tagit en nubbe och ätit lax,sill, potatis jordgubbar med mera. Dem kalorierna skall bort på gym eller vad man nu väljer. Kanske springer man bara några kilometer eller så har man hantlar, cyckel/löpband och alla maskiner hemma eller så känner man en gymägare och får låna. Vad vet jag.

Det är bara för er som vill satsa att träna och komma på själva hur ni skall göra. Jag önskar all lycka.

Själv har man fått vara bollkalle och spelat lite Tennis. Hantlar har jag fixat fram. Dessutom så skall jag börja laga äkta mat och inte köpa skräpmat som Hamburgare,kebab och pizza lika ofta som innan.

Nu gäller det att börja komma i form till nästa sommar eller liknande. Ja det är lugnt jag kommer att klara det om jag vill. Viljan räknas och inget annat.

Vill man så kan man. Det är man själv som bestämmer över sitt ”kungarike” Varje person är unik. Varje sport är självklart också unik. Läs gärna Pixbo Janssons blogg inlägg i sommarbloggen. http://blogg.innebandymagazinet.se/sommarbloggen/2012/06/22/lat-oss-bygga-var-egen-vag-2/#comments

Man skall hitta på sin egen väg själv.

Du är du jag är jag i alla lägen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar