SSL spekulationer.

Kan bara börja med sågningen från Dalbjer eller mister mobiltittaren. SSL ‘är profillöst. Prosit någon har nyst ordentligt och oj vad det kan komma ut från vissa munnar. Tar det med stora nypor salt. Skrattar mer än gråter. Men visst finns det en del i det hela. Superligan är tystare idag. Profiler finns men dem är annorlunda. Det är mer koncentration på bra spel än att springa runt och driva.

AIK fortsätter att satsa ungt och hungrigt. Nu har även en tränare som är van vid att ta hand om ynglingar värvats. Har inte hört eller läst något på sistone men det kanske finns något i bakfickan?

Caperio riskerar verkligen en hel del nu och jag räknar inte med dem i slutspelet. Visst kan man säkert köpa en hel del för 500 tusen men kommer man att öppna plånboken eller skall man vänta på något klipp?

Dalens senaste nyhet är en ny tränare som skall ta över Hallstensson. Vad kan tränaren trolla fram. Han har lyckats med att ta en klubb i Finland från division 3 till slutspel i högsta serien på 4 år. Det skall bli spännande att se hur en tränare från Finland skall hävda sig i Sverige.

Falun som satsar ungt och kommer att vara hungriga som vargar för att slå dem två tupparna Warberg och Storvreta.

Granlo kan bli en nykomling som lyckas precis som Linköping att ta sig till slutspel. Det finns mycket spännande att se.

Helsingborg har inte gjort något på sistone. Båten står stilla och inte ens siktad mot Danmark eller liknande.

Karlstad och Mullsjö tar jag tillsammans för att jag tror att det är 2 föreningar som kommer att få slita extremt hårt om dem skall lyckas. Jag må kanske ha fel men jag tar dessa som bottengäng. Upp till bevis för båda.

Köping lagen kommer att få det tufft men dem kommer att klara sig. Linköping kommer att klara sig bättre.

Pixbo kommer att vara ett lag som jagar bakom den yttersta toppen. Kan räven visa sin list och lura örnen och isbjörnen till ett guld i sin favör? Dem kommer att försöka luras bakom.

Storvreta och Warberg kommer att kriga om guldet dem kommer att försöka med alla medel. Den ena efter den andra. Skulle inte förvåna mig om båda försöker scouta varandra ordentligt.

1. Warberg

2. Storvreta

3. Falun

4. Pixbo

dem fyra kommer att få välja mellan:

5. Dalen

6. Helsingborg

7. Granlo

8. AIK/Linköping

10. Jönköping

11. TT

12. Täby

——————–

13. Mullsjö

14. Karlstad

Den som vill lägga till något eller byta ut något varsågod det är bara att börja. Ordet är fritt.

Täby bör hitta på något för att täppa till luckorna.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar