All heder åt tian. Tio topp värvningar.

Han har varit med länge länge. Nu slutar han. Borde inte AIK fixa en hyllningsmatch? Råsunda är nu farväl och det är ny arena som gäller. Pelé som är lika stor för Brasilien som Patrik Edgar Edgren för AIK har något gemensamt. Båda delade på tröjnummer 10. Hyllas den som hyllas skall. Att spela för en förening och älska en förening och aldrig gå därifrån, sluta där ta upp laget och lyckas vinna guld.

Det finns en hel del som gör att Edgren borde bli hyllad av AIK. Kanske hänger man tröjan någonstans? Det skulle jag förvänta mig om jag vore AIK fans.

När kommer AIK att ha en lika troende igen? Låt mig gissa att det kommer att ta lång lång lång tid. Skall bli spännande vad AIK skall fixa åt Edgren för någon borde dem fixa.

Men nya spelare skall nu växa och ses av fansen. Det har med andra ord blivit en enorm rensning.

Att Edgren kallas Mr AIK är en självklarhet.

Det finns en hel del värvningar som har gjorts och jag har tagit tiden precis för att kolla upp vilka dem tio i topp är enligt magget. Nykomlingen Granlo visar att man inte är med i SSL för att bli ett års fall. 2 av topp 10 och nu gäller det att man slipper skador. Kommer det mer eller är det stopp här.

Storvreta som värvat Sundstedt och Binge. 2 guldhungriga vargar.

Finländarna ökar i Sverige är det guldhybris.

Hänninen och Tiitu är två namn som lockats. Vad sägs om Tiitu mot Kohonen eller Öhman i första matchen när Warberg möter Storvreta.

Quist kommer tillbaka till heliga Pixbo.

Nu är det bara att vänta tills nästa händelse kommer upp.

Allsvenskan I Norra är det Duvbo som plockar. Dargren och Mikulski. ( Möjligen skrivit det förut). Hagert till Balrog som satsar igen. För övrigt ett Balrog som har ny samarbetspartner i Salem. Balrog klarar inte att vara självförsörjande?!

I Allsvenskan är det topp 5 värvningar som gäller hos magget.

Hampus Dargren etta och gissar att herr Dargren med familj är stolta. Det ger självförtroende om inte annat.

Skulle man fylla på till topp 10 skulle man nog ha med Jacobsson och Berglund. Joel Weiss tillbaka på banan ( Var hjälpande tränare i Järfälla förut).

Nu är det bara att ladda upp för knappt 1½ månad kvar sedan har alla serier startat sina motorer. Let´s start again eller varför inte Let´s get ready to rumble.

Kör på och fortsätt uppåt många möjligheter finns och jag hoppas på det bästa för er alla.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar