Att visa sig och det rätta eller att bara visa upp vinsten?

Ja det finns ett inlägg som jag vill lyfta fram lite extra. Vill lyfta fram den då det har redan nu kommit en minidebatt.

Det är inte lätt att göra som en av rapparna i Sverige valde att sjunga. Ayo med en gammal låt.

Järfälla föder något nytt eller med lite slang dem föder nått nytt. Vill man vinna så måste man våga förlora. Logiskt eller inte? Varsågod och avgöra. Det kan vara så att AIK har sänks nivåer och att Järfälla inte har det lätt i dagsläget. Jag värderar en person som vågar komma fram och inte gömmer sig högt upp. AIK kommer att få kämpa nu när det är många nya som skall in i gruppen. Det är lättare att göra ett pussel där du har 1 bit kvar jämfört med om du kanske har typ 40-50.

http://blogg.innebandymagazinet.se/spidreds/2012/08/14/traningsmatch-148/#comments

Bloggaren kommer att stå på sina ben och inte falla platt för någon som försöker… Jag vet inte vad förvånad försöker med. Det känns som om det är American funniest home video klass på första kommentaren. För att förtydliga så är det larvigt. Bra att man får läsa från en som kan visa the right face.

Det finns andra föreningar som säkert också är i en icke nyhets dipp. Men vissa sitter still och när media väl kommer fram så försöker man spela omedveten eller köra telefonnummer leken ( När man svarar du får ringa en annan och sedan svarar den samma sak med mera)

Kom inte med att du inte vet. Det hjälper inte att vara tillbakadragen för i slutändan kommer du ändå bli tuggad sakta men säkert.

Det är även helt klart att media skall komma med rubriker för det är vad media tjänar sin framgång på. Kan inte annat än att köra ett grattis till att skribentens inlägg kom med eller kanske lättare sagt ett plus till Magget som var observanta.

http://blogg.innebandymagazinet.se/gnagarborgen/2012/08/17/att-skapa-rubriker/

Det är inte lätt att leva framför medias falkögon. Det är ett prov i sig. Det är inte det lättaste heller att analysera 12 spelare och att sitta på den säkra sidan är nog bättre. Att ta tag i det hela är stort.

Det är bara att köra med keep on going your way. Thats the way i like it.

Att lägga upp hela lagets Silly season förvärv och bortgång är också ett jobb. Skönt när man slipper gräva för att komma fram.

Summa summarum stå på er och visa även förlusterna vad än det blir. Bara vinster känns inte troligt och logiskt. Att det finns konkurrens är ingen nyhet eller? Det borde vara lika enkelt som att veta att det är år 2012 i Sverige nu. Är det någon som vill hävda att det är år 2013 nu? Min dag i dag kommer att vara ett äventyr som slutar i Heron City. Stationer emellan får vi se. Kanske är jag nära just dig. Kanske ropar jag ditt namn på gatan eller någon annanstans.

Världen är liten och informationstekniken går framåt. Ha det bra nu och glöm inte att våga komma ut. Stäng inte in er. Saddam Hussein fick stor torsk. Kom ihåg det när ni försöker dölja. :P

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar