Analysera en situation innan du går in i den.

Rubriken är enkel del gäller att analysera en situation innan man går in i den. Jag har varit lat och inte analyserat löften. Ja jag har litat på min fader till 100% bara i princip softat hela vägen i skolan. Han skulle fixat den där kiosken. Han skulle fixa något annat och han trodde att vi skulle kunna gå runt med aktier. Så lätt var det inte. Dessutom var han väl snabb vid köp och sälj. När han hade mäklare via telefon så ringde mäklaren och efter ett kort samtal så var allt klart.

Analysnivån har inte varit den bästa. Men nu tvingas man själv att just det kämpa och analysera sina möjligheter.

Jag ställer mig frågan till mig själv. Är skolan eller innebandyn och fotbollen viktigast. Är läsning på DN SVD eller DI viktigare än skolan? Tyvärr svarade min hjärna ja utan att göra en analys. Var det viktigare att äta gott eller att träna mer. Hjärnan svarade rikskupponger finns äta gott nam nam. När jag var med fader fick jag nämligen svaret ” ät ute när du ändå är där snåla inte” Nu har fader varit borta i Turkiet sedan 30:e juli och kommer tillbaka 30:onde augusti.

Jag har börjat analysera mer vad som är viktigast och börjat med jogging till skolan, ingen mer kebab detta år dem skall bytas ut mot typ bananer eller något nyttigare. Det svåra för mig kommer att vara att dölja smärtan som kommer efter träning. Men det skall gå för ingenting är omöjligt.

Nu till det som skall skrivas egentligen. När dem stora vill ha så kommer dem gå på dem små. Dem små har i uppdrag mot sig själva att analysera och inte skriva på första bästa. Man lär sig av sina misstag men ibland är dem så dyra att man inte har råd att reparera dem.

Det finns mycket man lär sig i livet. Järfälla och AIK är en av dem hopslagningar som finns. Det finns fler men är inte pålästa i dem.

Blunda inte och acceptera allt här i livet. Det kommer många som försöker kanske lura dig eller skada dig.

Jag har även analyserat med hjälp av Eniro.se Om jag nu kommer att finnas i någon innebandyhall så är det i allra högsta grad Torvalla Tyresö och Västertorp.

Dock skall plugget gå i första hand. ( Tål att upprepas).

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar