Wiler SM mästare!


Stort grattis till Wiler och alla mina vänner! Här i form av Henrik och Matthias, som tagit sin sjätte titel med Wiler. Bilderna lånad från unihockey.ch

Det var aldrig något snack om saken, vilka som skulle ta hem årets SM guld i denna matchserie. I en kall ishall framför 1536 personer så bjöd Wiler på värme på planen! De var två nummer för stora och GC kämpade men det räckte inte hela vägen fram. Och igår körde segrarna över tvåan, redan efter en minut står det 2-0 till Wiler och efter 1.32 hade vi fått se tre mål för GC fick in 2-1 innan Wiler tog över helt och hållet. GC försökte men inget hjälpte, mästarna spelade ut sina kort på varje position och det som var skoj att se, var hur roligt de hade på plan och att allt stämde. Sista matchen i Schweiz och Wiler för Henrik Quist och vilken comeback han gjort, den gamla Henrik är på väg tillbaka. Och det har landslaget har även de sett detta och om två veckor drar han på sig landslagströjan igen, där han hör hemma! Stort grattis och lycka till i Pixbo nästa år, en stor förstärkning som de får tillbaka.

Tyvärr innebär det att Henrik lämnar Schweiz inom kort med sin familj och det kommer bli så tomt… Jag har kommit denna familj nära och Therese har blivit en av mina närmsta vänner. Men men får se till att jag stannar här nere i Schweiz, så jag har närmare att resa till Göteborg än vad jag hade haft om jag bodde hemma i stora Norrland ;)

Stort grattis Wiler till säsongen 11/12, ni var återigen mästarnas mästare!

Tilde och Lucas Quist som kommer vara saknade av många här nere, inte bara av mig… Men vi ses alla snart igen!


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Ett svar till Wiler SM mästare!

  1. Therese skriver:

    vad bra och fint du skriver om oss. Tack! Tro mig, du kommer vara väldigt mycket saknad du med! Tur att det finns Skype :)
    Norrland är stort haha :) Du får flytta dit där det är billigast att åka så vi kan hälsas på många många gånger ;)

    Hörs imon!
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>