Välkommen Rasmus!

Så är det då äntligen klart, Rasmus Sundstedt spelar i Storvreta nästa säsong.

Efter många turer fram och tillbaka har Caperiotäby och Storvreta kommit överens om prislappen för Rasmus övergång. Och den summan verkar vara den största någonsin inom innebandyn, alla har vi ju hört om kravet på 500.000:-.
Nu har vi inte hört något om vad man kom överens om men enligt UNT har sportkommittén fått draghjälp av en extern sponsor för att få ihop affären.

Foto: Peter Bohlin

Rasmus ”Ralle” Sundstedt är 23 år och kom tvåa i skytteligan med sina 38 gjorda mål säsongen som gick. Han har spelat 35 landslagsmatcher och gjort 46 poäng i blå-gult.
En gissning är att vi kommer att få se Rasmus som back, men han spelar lika gärna som forward. Binge har ju tränat Rasmus tidigare så han vet var han kan göra mest nytta.

Rasmus var i Fyrishov under slutspelsmatcherna så han vet vad som väntar honom i Fyrishov, han vet vilket stöd laget får från läktarna. Och han ser nog fram mot att få springa in i Fyrishov för första gången och möta publikens jubel.

Rasmus, varmt välkommen till Storvreta!

 

- Storvreta IBK
- UNT
- Innebandymagazinets intervju med Rasmus

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Om Mona

En helt vanlig supporter helt enkelt. monasblogg@gmail.com
Det här inlägget postades i Klubben och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.


3 svar till Välkommen Rasmus!

 1. Mikael skriver:

  Vore bra om summan stämmer, det ska kosta att värva en av världens bästa spelare och som dels är så ung som Rasmus samtidigt som han redan satt på ett kontrakt.’

  Sedan är det också bra för innebandyn på så sätt att det skrivs mer om innebandy med tanke på affären och det kommer att fortsätta.

  Dessutom är det ett bra sätt att tvätta bort stämpeln ”Innebandy är ingen riktig sport” för det händer när summorna börjar bli rätt stora.

 2. Stekaren skriver:

  Rasmus är inte värd ett skit.. han kommer floppa stenhårt

 3. Ceasar skriver:

  Står under kontrakt…. Tja, i de stora sporterna (typ fotboll o ishockey) får ju klubbarna endast betalt under förutsättning att spelaren står under kontrakt. Så att någon särskild straffavgift skulle utgå i innebandy bara för att spelaren står under kontrakt är ju inte helt logiskt.

  Men ok, det är väl bara att se till att skriva långa kontrakt med spelarna och, om så uppstår, ta lika bra betalt om någon vill köpa från Storvreta.

  Jag tycker faktiskt det är lite kul att Täbys sportchef drog till med en summa han inte trodde Storvreta kunde matcha. Så fel han hade :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *