JA till landslaget?!

Förlust igår igen med herrarna med 7-2 mot Karlstad. Karlstad var bättre än oss så förtjänade segern. Men att släppa 7 bollar är för mycket. Nu gäller de att ställa in siktet inför en så kallad 6-poängsmatch mot Onyx.

Givetvis rullade alla resultat emot oss igår med. Östra slog Växjö med 6-3, Onyx spelade 8-8 mot Visby och Malmö lyckades slå Lindås med 5-4. Tur att resultaten gick mer vår väg idag då.

JIK vinner borta i Tibblehallen mot ett starkt Täby. Johan Andersson gjorde 6 poäng och ska ha vart alldeles strålande. Frågan är om han inte borde vara landslagsaktuell igen. I mina ögon känns han väldigt intressant.

Sirius fick med sen en poäng borta mot Dalen som kan visa sig viktigt när serien ska summeras i vår. Samtidigt halkar AIK allt mer efter i jakten på en slutspelsplats. Falun bortavann med 6-7 mot gnaget. Carlström het igen med 5 poäng.

Partille Div 3 slog tillbaka Myggenäs igår med 9-7 och leder Div 3. För Wizards bästa hade ett avancemang till Div. 2 vara riktigt bra och just nu ser de lovande ut men serien är lång.Ny spännande vecka på bloggen som väntar. Imorgon kommer en sammanfattning av JAS helgen och veckans tre stjärnor, på tisdag interjuv med en JAS-spelare någonstans i landet, Onsdagslistan presenteras och hemma-hos är sedvanligt på Torsdag.

Vilken JAS-spelare skulle ni vilja bloggen möter? Kommentera vem ni skulle vilja att vi interjuvar i kommentarsfältet.

//Stenberg

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>