0!

Hur många gånger får man se en match när det ena laget gör 0 mål i en SSL match? 2? Jag kan ju säga att det var första gången jag såg en SSL match där det ena laget blev nollat som det så fint heter. Som tur var så var det ju inte Pixbo som blev nollade utan besökarna från Norrland, Umeå City.

En underhållande match men lite konstig tycker jag. Ingen av lagen var egentligen jättebra denna dagen utan det kom till att avgöras av 2 personer. Peter Runnestig och Emil Julkunen, dessa två herrar gjorde 3 mål var och gjorde enligt mig hela matchen. Emil Julkunen är en spelartyp som är väldigt rolig att kolla på. Han är väldigt snabb och utnyttjar det genom att stressa sina motståndare till vanvett. Jag själv som har spelat back bådade hatade och älskade dem. Jag hatade dem för att de hela tiden var uppe i mitt ansikte och stressade mig till dåliga val hela tiden och jag älskade dem för att när de stressade moståndarbackarna tills de fick panik och slog långbollar som jag enkelt kunde plocka ner.

Gällande City så kändes det som om dem glömde anfallsspelet hemma. Så fort man kom upp i anfallszon blev det inget av det och man var helt ofarliga. Istället för att skjuta direkt på klockrena lägen tog man in bollen i hooken och gjorde så att Pixbo hann ställa upp sig och då gick oftast skottet i täck.

Match mot Linköping borta på söndag och spel på golvet från helvetet. Warberg vet nog vad jag pratar om. Skriver lite mer längre fram.

//Anton

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

City kommer till stan!

Ny match och även hemmapremiär och något ännu bättre. Jag kan se matchen! Ska bli väldigt kul att att se det ”nya” Pixbo spela.

City har man ju aldrig riktigt varit något problem för Pixbo och man har vunnit relativt lätt. Jag tror inte att morgondagen kommer att vara något undantag heller. Vågar man på sig ett tipp? Ja det gör man. 9-4, vinst Pixbo. Brännberg gör 2.

Skriver mer imon efter matchen.

//Anton

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | 2 kommentar

Nästan rätt

Ja vad ska man säga? Jag hade rätt att det skulle bli 6-5 och att Peter Runnestig skulle göra poäng och hans mål under matchen var nog några av de snyggaste jag sett och Patrik Malmström såg bra ut under första perioden, jag såg bara första perioden på nätet. Var han bra under hela matchen? Sedan tog det stopp med mina gissningar. Florian Kuchen spelade inte alls, var han skadad eller platsa han helt enkelt inte?

Jag kunde bara se första perioden av matchen där jag tyckte att båda lagen spelade ganska jämnt men när man kollar på betygen lagen fick så var Helsingsborgs något bättre. Vad tycker ni som såg matchen, stämmer det? Skriv gärna i kommentarfältet.

En annan grej som jag tyckte var roligt att se var Tony Eriksson på backen. Han såg väldigt stabil ut på backen i första perioden. Killen var center förra året med inte så mycket speltid och går nu ner på backen och av det jag såg så gjorde han det bra, kan han överraska i år? Jag vet, lite för tidigt att spekulera men det är ju alltid kul att göra det!

//Anton

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Äntligen börjar det!

Idag smäller det!

Seriepremiär när Pixbo idag möter Helsingborg borta och en match som jag tror kommer att se ut som matcherna mellan Helsingborg och Pixbo brukar göra. Ska jag tippa tror jag att det blir vinst med 6-5 i Pixbos favör och att Pixbo tar alla 3 poängen. Årets upplaga av Pixbo tycker jag är den bästa på väldigt länge. En ny tränare i David Jansson, mer djup i anfallsspelet med Patrik Malmström och en joker på backen i Florian Kuchen som jag tror kan bli väldigt bra. Sedan skadar det ju aldrig att Peter Runnestig är tillbaka. Den killen lyckas alltid göra på poäng.

Nu undrar ni säkert vem jag och Jag heter Anton och jag är stolt över att kalla mig en innebandynörd och ett fan av Pixbo Wallenstam. Jag började min karriär som innebandyspelare i Pixbo som 8 åring där jag spelade och coachade tills jag bytte klubb som 17 åring men mitt hjärtas lag har alltid varit Pixbo. Jag kommer i denna bloggen att skriva om mina tankar om Pixbo och deras framfart i SSL.

//Anton

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar