man kanske är för snäll för att blogga?

Ibland skriver jag saker på min blogg som upprör. Givetvis så finns det substans bakom det jag skriver men jag vill förstås inte avslöja mina ”källor”. ;) Detta gör att jag är väldigt försiktig när människor som är upprörda hör av sig och säger att allt jag skriver om dem är fel. Jag vill inte ta strid och tar därför hellre bort ett inlägg som som stör någon.

Jag kanske inte passar som bloggare helt enkelt? Jag vet att det jag skriver om ligger det sanning bakom men jag orkar inte ta striden.

Nu till något helt annat. En av de bloggar som jag gillar ska gå i ”graven”, förhoppningsvis bara tillfälligt men jag tycker det är tråkigt. Björns blogg har varit mycket läsvärd. Jag har lärt känna denna eldsjäl genom åren så vill han starta om så finns det nog plats i Telge för honom.

Telge ja, jag var på träningen igår och kunde räkna till 33 tjejer som var ombytta. Ytterligare några nya ansikten var på plats och det ser väldigt lovande ut inför säsongen som kommer.

Liten kris i Köping fick jag höra. Nya tränare eller ska man behålla ”radarparet” Anders och Kjell-Åke. Beslut i helgen tror jag.

Tyresö/Trollbäcken har fått ett antal nyförvärv där Sanna Rådström och Nelly Nyberg tillhör topparna. Man har även gjort klart med Jenny Lundqvist för ytterligare ett år.

Jag väntar med spänning på Hässelbys kommande trupp som kommer att innehålla många tjejer från Täby. Jag såg också att min vän Göran Hagberg ska bli General Manager i klubben, så nu blir det till att bocka djupt när man ses. ;)

Hagfors får behålla talangen Johanna Hultgren som blir klubben trogen trots många erbjudanden. Ett klokt beslut av henne tycker jag, hon har tiden framför sig och jag har sett många tjejer som har haft för bråttom att spela i högre divisioner.

Solfjäderstaden har också haft provträningar i veckan. En hel del duktiga tjejer var där har jag hört. Kan bli riktigt spännande att se vad man får för lag till seriestart.

Förra säsongen var det en del som döpte om Södertälje Rockets till ”Nykvarn östra” på grund av alla tjejer som lämnade Nyken för Rockets. Det är kanske dax att döpa om Huddinge till Södertälje östra, då man numera har 7 tjejer från staden i laget. Nytillskott på tre blev det i veckan. Erika Tjusberg lämnar Djurgården för spel med syster Åsa och bror Per som tränare. Erika Johansson tar steget över från Telge. Men det bästa namnet som man presenterade var att Sara Berg gör come-back. Hur kul som helst men jag hade förstås hellre sett henne ”come-backa” i Telges färger. ;)

Jönköping har också sett om sitt hus och äntligen fått Angelica Högberg från Fröjered att skriva kontrakt. Hon kan bli ett verkligt tillskott i elitserien.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Email this to someone- DELA INLÄGGET!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


3 svar till man kanske är för snäll för att blogga?

 1. Björnovic skriver:

  Tack för de fina orden Göte! =)

 2. Karlsson skriver:

  Göte, för snäll är du absolut inte. Men emellanåt sitter du säkert inne med mer än du vill gå ut med, det blir sällan några ”avslöjanden”… :(

  Det jag undrar är hur du ser på dina officiella uppdrag kontra bloggen, har det påverkat negativt eller positivt. Agerar människor annorlunda när de möter dig med ”risken” att bli outad i bloggen?

  Ta dina senaste uppdrag som Sportchef, Stadslagsansvarig och tränare i division 1.

  • Göte Rosth skriver:

   Det är alltid en balansgång med hur mycket jag ska skriva om det jag hört. Att Johanna Persson var på väg till Mora visste jag förstås men hade samtidigt lovat att inte skriva ”för mycket” då allt inte var klart. En kommentar som jag vanligtvis får höra är ”skriv nu inte det på bloggen” :)

   Jag tycker inte att det något problem med blogg kontra mina ”officiella” uppdrag. Jag skriver ju inte något som de inte vill att jag ska skriva om.

   Eftersom jag inte vill ”trampa någon på tårna” så är jag väldigt försiktig om vad jag skriver vilket jag har en känsla av gör mitt bloggande ibland lite urvattnat. :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>