Samarbete som blir sammanslagning och ytterligare en mv till elitserien

Nu är det klart att vi i Södertälje tar ett grepp om innebandyn och en satsning mot elit är på gång. I dagens LT kunde man läsa följande.

Jag tror stenhårt på detta och alla i båda klubbarna som jag träffat är väldigt positiva. Men som sagt allt tar sin tid och det är kul för daminnebandyn att vi ligger lite före herrarna i daxläget. ;)

   

Lovisa Frisk är klar för Rönnby. Kul att Södertälje (och Igelstaviken) har tagit fram en målvakt till som håller elitserieklass. Vi har tidigare försett elitserien med Lovisas syster Emelie och Elin Jonsson. Från Södertälje (Telge) kommer också Erika Johansson som i år ska spela för Huddinge. Fyra målvakter i åldersklassen 88-93, hur kul som helst.

Jag såg också att Josefine Kuosmanen återvänder till Solfjäderstaden efter en säsong i Lockerud. Lockerud förlorar också Rebecka Suneson till elitlaget Jönköping. Rebecka tyckte jag var en av Lockeruds bästa spelare i de matcher jag såg laget.

Läste också att Johan Gustafson som tränat Hagfors och som sköter om innebandyn på gymnasiet i Hagfors inte ska vara kvar som träanre för D1 laget.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Email this to someone- DELA INLÄGGET!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>