Serieträff, dubbla budskap och några nyförvärv.

Det var dax för serieträff i Solna. Jag hade väl egentligen inte tänkt åka dit men då jag läste att SIBF tog betalt (4,000 kr) oavsett om man var där eller inte så fick jag tänka om.

Inskrivning och lunch (något ska man väl ha för pengarna) stod först på programmet. Jag träffade en bekant (fanns en hel del där) i Janne Persson från Jönköping (elit) och som vanligt var det ett härligt ”surr” redan från början.

Ett digert program fanns det sedan där Emil Persson och Anwar Samuelsson stod som första ”par ut”. Emil var lite orolig att jag skulle somna då jag hört om SIU tre/fyra gånger förut. SIU står för Svenska Innebandyförbundets Utvecklingsmodell. Jag höll mig vaken som vanligt ;) är ju alltid vaken. Eller hur ;) .

Lite nytt var det och samtidigt så behöver man nog höra Emils tankar några gånger för att fatta att det är ett spännande projekt han siar om.

Annat som berörde var förstås Curt Söderströms lilla föredrag om landslaget. Kontentan där var förstås mer fys, bättre resultat på testerna. Skönt att allt blir förankrat på hög nivå, det gör det förstås lättare för oss på NIU att motivera eleverna.

Själva serieträffen för D1 mellersta var bra. Trevligt att träffa de som man har att göra med i de olika lagen. Synd att inte Solfjäderstaden hade någon representant på plats då det egentligen var det enda laget som jag ville träffa. Vi har ett litet problem med D1 matcher samma helger som DJ-18 SM. Men det löser sig nog, det är väl bara det att flyttar i veckan är gratis annars kostar det.

Annars hann jag inte med så mycket ”surr”, Igge i T/T var väldigt nöjd med sina nuförvärv och det kändes som ett topplag i serien. Hagfors varnade att de hade något stort på G till laget, mer fick jag inte reda på.

Moa Hedlung till Bele Barkaby är förstås ett förvärv som heter duga. En första line med henne, Julia Forsberg och Lisa Johnsson är något som Bele behöver.

Jag fick också ett samtal med SIBF om vårt samarbete med Rockets och inte var det några muntra besked direkt. Å ena sidan står de och pratar om hur vi ska få tjejerna att fortsätta med innebandyn å andra sidan finns det regler som säger att vi ska ”skita” i Rockets och bara ta russina i kakan. Logik?

Hade jag haft tålamodet och stannat till middagen hade jag säkert haft mer att blogga om men slutar med att Jönköping kanske har något stort på G.

Anna Wiman har sökt skola i Linköping, kommer hon in så har LIBK ett härligt nyförvärv.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Email this to someone- DELA INLÄGGET!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


4 svar till Serieträff, dubbla budskap och några nyförvärv.

  1. Nyfiken skriver:

    Å vad har Jönköping på gång då? Har du sagt ja osv…;)

  2. Matte skriver:

    Något mer att förtälja angående turbulensen inom SoIBF, till en som inte hade möjlighet att ta sig till årsmötet. Aarre har slutat vad jag hört!?

    Ps, fortsätt blogga! Ds

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>