Telge blir starka, vad händer i Södermanland och jag har just fått reda på att jag inte vet allt.

På torsdag gör Telges damer sin sista träning inför ett uppehåll på tre veckor. Jag antar att man inte slösar bort den uppbyggnad man fått genom att slöa dessa veckorna.

det var ett blött gäng tjejer som avslutade Konradssons fysbana med att återvända till vattensträckan.

det var inte bara på land som banan var utan även ett pass i vattnet (med simmning).

Tre långa veckor innan vi kör igång på nytt.

Jag har kollat runt lite på hemsidor i Södermanland och konstaterat att det finns noll att skriva om. Nykvarn har efter bra uppdateringar gått på sommarlov och man kan väl konstatera att truppen inte blir sämre än förra året utan snarare bättre.

”Värvarklubben” Trosa/Edanö har legat lågt i år och det tycker jag vittnar om att de tror sig ha en tillräckligt stark trupp för att ta upp kampen om seriesegern.

Flen har en ”död” hemsida trots att man borde följt upp sitt fina år som slutade med kval till ettan och gjort lite reklam för föreningen.  

Telge satsar på ett väldigt bra lag men hur det blir med möjligheter till kval vet jag inte. SIBF:s regler kan ställa till problem. Det skulle ju vara bra för de andra lagen om de slapp oss.

Orkar inte ens nämna de övriga div 2 lagen. Sov vidare…

SÖIBF:s trotjänare Aarre slutar sin anställning efter viss turbulens. Mycket erfarenhet och kunskap som går förlorad där.

Lite prestige har det tydligen varit mellan kansli och förbundsstyrelse. Men ordförande försvann visst han också. Fått höra på omvägar att han var en bidragande orsak till att vi inte blev NIU i första omgången. Så jag sörjer inte.

Jag har haft ett långt samtal med Djurgårdens sportchef ikväll om att satsa på tjejer i unga år. Givetvis var jag lite kritisk till en värvning de gjort men fick förstås beskedet att jag inte hade alla kort på hand. Det höll jag med om men jag hoppas att vår ”uppföljning” i vår ger honom rätt och att hans trumf besegrar mig. Vi blev i alla fall överens om att Elin spelar med Telge säsongen 201-2013

Annars var vi rörande eniga om att SIBF måste komma med riktlinjer hur serierna ska se ut i framtiden. Vart vill vi komma och har Emil lösningen med sin utvecklingsmodell?

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Email this to someone- DELA INLÄGGET!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>