Linnea Bergman och Elin Jonsson som målvakter i Telge!

Nu är det klart att vi får två fin-fina förstärkningar på målvaktsfronten. Spohie Tenninge från Älvsjö var ju redan klar och nu har vi gjort klart med Djurgården när det gäller Elin Jonsson och Linnea Bergman. Elin lånar vi under denna säsong och Linnea som fått suget tillbaka är klar direkt.

Om man sen även räknar in att Malin Linder och Anna Sederström som efter elitseriekvalet tog ett års ledigt nu är i full träning igen så ser det onekligen bra ut försvarsmässigt.

Tyvärr så har några spelare som vi räknat med hoppat av av en eller annan orsak. Senaste avbräcket är Johanna Norin som skrivit på för seriekonkurrenten Tullinge.  Vilket Tullinge gladeligen publicerade på sin hemsida innan några papper var påskrivna.

Nu har det ju också fattats ett beslut att Södertälje ”Rockets” lägger ner sitt damlag så nu är det ”byte av föreningstillhörighet” som gäller. Det antar jag är en glad nyhet för lagen i Södermanlandstvåan som nu får tampas med Telge U och slipper en konkurrent till kvalplatsen till ettan. Målsättningen är förstås för oss att vinna tvåan och det tror jag att vi har kapacitet att göra, men må bästa tvåa kvala till ettan. :)

Det blir en ganska lugn innebandyhelg för mig, lite D3 träningsspel i Uppsala annars bara softa.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Email this to someone- DELA INLÄGGET!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


2 svar till Linnea Bergman och Elin Jonsson som målvakter i Telge!

  1. My skriver:

    Hej Göte,
    Känns som du har riktigt bra koll på div 1 mellan. Kan du inte försöka dig på att gissa hur serien slutar och ge lite kommentarer om varje lag?

    • Göte Rosth skriver:

      Jag har nog tänk på det…men en del tar allt så personligt om jag skulle ”trampa något lag på tårna” och inte placera dem på ”rätt” plats i serien..det kan bli en ”trigger” mot Telge…och det vill jag förstås inte…men ett litet tips kommer nog…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>