Varför VIBF ? Måste få svar.

Måste bara ta upp denna fråga till diskussion igen. Den maler och gnager i mitt huvud.

Varför får/kan/tillåts/vill seniorlag från Ö-vik spela i Västerbottenserien då dom tillhör Västernorrland?

Har försökt få svar på detta förut men inte lyckats. Det som kommit fram är att det alltid varit så men att det inte finns nått beslut på det eller att det blir lite kortare resor ( 4 mil kortare ) ?????? :)
Vi har en D2 och H2 serie här i Västernorrland. H2 har nu fyllts på med dom lag från 3:an som vill spela i 2:an så där har vi inte det problemet detta år då Ö- viks 2 herrlag gick upp i 1:an ( Ö-vik och Nätra) Dessa 2 lag blev 1 och 2 i Västerbottensserien förra säsongen :) . Kanske en lättare serie är det därför man vill spela där ? Man ville/tordes inte möta dom tuffa lagen från Västernorrland förra säsongen. Eller? :)

I D2 har vi däremot problem med för lite anmälda lag. Öviks damer som åkte ur 1:an och då borde spela i Västernorrlands serien, kommer kommande säsong att spela i Västerbotten tillsammans med GK IBS som även dom tillhör Västernorrland. Detta innebär att istället för att ha en serie med 11 lag som blir tuffare hårdare och jämnare så utarmar vi daminnebandy i Västernorrland och får en serie med 9 lag. Utan sammarbetet med Jämtland (4 damlag) som inte KAN få ihop en egen serie så skulle VIBF ha en damserie med 5 lag.
Detta anser jag är vansinne och totalt sjukt tänkt av VIBF att tillåta att Ö-vikarna spelar i Västerbotten. Vakna upp ur törnrosasömnen nu och se till att ALLA lag som tillhör distriktet spelar i VÅRA serier. Varför ? Vi får en tuffare serie som utvecklar daminnebandyn i Västernorrland.

Vad tycker ni läsare om detta ? Jag skulle vilja få igång ett snack runt denna fråga och höra vad ni andra tycker. Framför allt ni i Ö-vik hur ser ni på detta?
Men naturligtvis även dom ansvariga i VIBF:s styrelse mm. Har försökt få svar i denna fråga i många år men misslyckats.

Nu kanske man sticker ner näsa i syltburken och det kommer att slå tillbaka på mig själv men det är smällar man få ta.

Sätt er vid tangentborden och tyck till om detta kära läsare.

Over and out

Sten

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | 18 kommentar

Vad händer ??????

Vad händer! Stenkoll kommer på 2:a plats i blogg awards. Skrattade gott när jag såg det . Var det bara 2 bloggar med i den kategorin ? :)  Skämt åsido har ju bloggen gått på kryckor förra säsongen. Så nått pris är jag inte värd . Men tack till alla er som röstat på mig . Det kanske är en liten uppmuntran till att jag ska få riktig fart på bloggen igen.

Stoppaplast fick silver i Åretsblogg klassen . Det smäller högt som fasen i mina ögon. I den klassen är motståndet mördande tufft . Ett stort härligt GRATTIS till Håkan och hans blogg stoppaplast. Jag vet att du lägger ner MYCKET jobb så du är värd framgången. Ni som inte läst Stoppaplast gör gärna ett besök

Vad händer ! Granlo tappar klasspelare och fyller på med Juniorer från div 2. Kommer detta att hålla . Jag är tveksam. Jag hoppas att man jobbar för högtryck att få in några klassiga spelare. Det behövs vad jag tycker en målis minst en back av klass samt ett par forwards. Trots att jag gillar dessa 4 95:er,  som kommit till Granlo jävligt mycket både som spelare och personer utanför planen .( Nisse Tobbe Calle och Härnta) Så tror jag dom behöver minst en säsong för att växa in i kostymen. Har ju haft alla 4 i mina distriktlag och vet hur grymma dom är men att kliva in i SSL direkt . Tveksam på det jag?

Fortfarande ingen tränare klar efter flera tunga nej från bra namn. Inget problem säger Robin Nilsberth till tidningarna. Men det måste ju vara ett beskymmer då truppen ska sättas och säsongen kommer närmare och närmare. Man kunde ju även läsa i tidningarna att man nu tar tag i ekonomin och satsar på sammarbete med Granloprofilen och snabbprataren Lasse Lundberg Det kan nog bli bra det med lite nytänk. MEN det som var förvånande var hur mycket Granlo blöder ekonomiskt. Skulder på sammanlagt 560 651 kronor registrerade hos Kronofogden. Skatteskulder för mars, april, maj och juni. Man har altså skattekostnader som växer med nästan 150.000 i månaden . OJOJ vilken ryggsäck att börja denna säsong med. Jag hoppas att man fixar detta .

Vad händer ? med silly S just nu då.

Klart är att Viktor dahl Ankarsvik går över till Sundsvall City. Detta måste ju innebära problem för Granlo då Dahl varit backup för deras målvakter. Lägger nu Bäckis av eller går till ankars så har ju granlo bara en målis.

Evigt unge Pålle sundberg som varit ett HET byte för många lag har efter mycket rykten och snack bestämt sig för att stanna i KBK. Det återstår att se om den slitna gamla pållen orkar en hel sesse. Mitt tips är att radarpartnern Sebbe Sevefjord kommer att rita på för KBK även han. B1 och B2 kan ju inte var ifråb varandra . Eller vad tror ni ? Hörde ett galet rykte om sebbe men det var så galet att jag håller det för mig själv.

Granlos bloggare Texas skrev några rader om sågande bloggaren Stenkoll. Kallade mig ”Västernorrlands innebandys egen Saida ” för mina exakta silly funderingar. Skitkul tycker jag. :)   Läs gärna texas blogg en kille som kan skriva och har mycket fina och läsvärda texter samt en fantastisk fotograf.

Texas skrev även och jag måste få klippa in det. 

”Just denna skoghuggare som dragit fram i innebandyträsket med sin såg i flera år nu och sågat har han onekligen gjort. Jag kan säga att i sak har denne ”vedkapare” ofta rätt, men ibland blir det som känns så rätt före publikation, ibland ändå lite fel”

Det är väl så när man som Sollander ständigt vandrar längs den vassa knivsegg och förr eller senare skär man sig på den egna eggen.

 Härlig text Texas . :)   Som vanligt så har du förmågan att få till det i skrift. Själv knackar man sig fram med särskrivningar , stavfel och klychor  Men jag håller inte med dig att jag skurit mig . Nu jävlar måste jag nog tuffa till mig och slipa sågen för den har varit slö på sista tiden.

Helt plötsligt kom skrivarlusten över mig. Blev kanske lite långt inlägg
Har även 2 blogginlägg till på G direkt som jag slipar på .
Nu kör vi igen.

Over and out

Sten

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | 3 kommentar

Silly S rullar på. Blogg eller hemsida. ?

Dags att börja blogga igen efter en skön semester på Kreta. 2 veckor med sol, bad. Sååååååå skönt att få semestra lite.

Frågan är om man ska fortsätta blogga här på innebandymagazinets portal. Feedbacken från magget = NOLL. Att vi bloggare inte ens får tillgång till maggets artiklar som ligger under PLUS är skrattretande då man får massor av info av oss. Nu är det inte dom 29 kr jag klagar över det får man inte ens en big mac för utan deras totala avsaknad av feedback hur våra bloggar fungerar . Magget måste ha 10 tusentals  sidvisningar varje dag som genererar reklampengar tack vare bloggarna.

Har fått ett förslag från en bloggkompis om ett sammarbete vi får se hur det blir . Men denna sesse ska Stenkoll hålla vid liv och ny kedja sättas på motorsågen . Så se upp därute coacher och spelare. :)

Jag och Rolle har även dragit igång försäsongen med Ankars damer. 3 pass med tjejerna denna vecka. Rolle smygstartade lite lugnt men det var lite stela kroppar efter 1:a träningen. Ett rykte säger att Rolle kommer att skruva upp tempot rejält nästa vecka. Det är det daminnebandy info som bloggen bjuder på.

Det har varit ganska lugnt på Silly snacket under semestern.

Klart är att Sundsvall Citys Jakob Glas är klar för Ankarsvik och spel i div 1 nästa sesse.

Nordic har gjort klart med Ankarsviks Anton Sjöberg.

Ryktet säger även att Nordic är i slutförhandling med KBK :s poängmaskiner Pålle Sundberg och Sebbe Sevefjord. Men från en annan källa kommer att KBK inte kommer att ge sig så lätt utan har kontrat med ett fett anbud.

Nordic ska även ha gjort klart med Sundsvall City skolade talangen Rasmus Brännlund som förra säsongen försökte få en nytändning i Härnösand. Det återstår att se om Rasmus kan få fart på benen igen i Nordic. Även Sundsvall City junioren Erik Molin sägs vara på G till Nordic.

Timrå fortsätter att presentera sin trupp på hemsidan . Senast i raden var att tränarbiten är 100 % klar . Legenden Kricka Bergström fortsätter ännu en säsong. detta gläder Stenkoll mycket då kricka är mycket viktig för Timrå. Han är navet i detta lagbygge.

Ryktet att Hammerdal inte skulle lira div 2 nästa sesse visade sig vara helt fel.

Men jag förstår fortfarande inte hur Ö-vikslag kan få spela i Västerbottenserien när dom tillhör Västernorrland. Har frågat om detta många gånger och fått till svar att så har det alltid varit att dom får välja själv. Framförallt på damsidan där vi har så få lag borde det vara ett krav att dom spelade i VÅR serie. Kan någon insatt ge mig en vettig förklaring. Kom nu inte med den dåliga förklaringen med några mil kortare resa. Jag återkommer i denna fråga då jag gärna vill rota lite i detta.

Kul att vi får ett skollag NIU Granlo bk U i serien och att man gör plats för dom i div 2 serien. MEN jag ser här en intressekonflikt då NIU tränas av Magnus Lankan Lannebrink och Johan Nordell. Lankan som även tränar Sundsvall City. hmmmm  Återkommer i denna fråga som även den är intressant.

Anmälda lag till H2 serien är :
Fränsta IBK
Backe IF
FBC Nordic
Klockarbergets BK
IBK Härnösand
Alnö IBK
FBC Lo
Vattjoms IK
Granlo BK U
( NIU laget med 97-98 spelare som går niu Sundsvall)
Timrå IBC
Sundsvall City IBC
Hammerdal IF
Krokom IK

Over and out

Sten

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | 2 kommentar

Semester stängt eller?????

Stenkoll har ju semesterstängt men kan inte låta bli att skriva några rader från solstolen.

Känner att bloggen levererat i sillysnacket. :)

Svensson till City Check. Marcus Lindtröm till Granlo Check. Alex Johansson till Sundsvall City Check ( Det är klart )  :)Peter Flodin Ny tränare i KBK Check ( Det är klart ) :) .

En annan glädjande nyhet är att Stefan Westman och Erik Rhodin är klar för U-19 landslagets sommartrupp. 2 killar som jag hade förmånen att få ha i mitt distriktlag hj17 nere i Helsingborg. Lycka till killar .

Ska försöka uppdatera er under veckan trots att det är semesterstängt på bloggen. Känner att bloggsuget är för stort.

Från läsarna : 

  • Henrik Berglund (city) klar för ankarsvik
  • Ryktet går att Hammerdal har avsagt sig spel i div2 till säsongen och att en del tongivande spelare kommer att gå till Backe IF.
  •  

 

 

Over and out

Stone

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Tyst på Silly S snacket eller ….? Kanske inte.

Just nu lite tyst på skvallerfronten.

Bara gammal skåpmat som åker runt i Sillyrymden . Nyheten om Patrik Svenssons påskrift hos Sundsvall City var ju Stenkoll först med. :) .

Det senaste jag hört surras om är att Andreas Lindkvist är på G till Nordic i div 2 . Annars är det väldigt tyst om Granlo både när det gäller spelare och tränare. Locket på där med andra ord verkar det som. Men stenkoll har grävt fram några godbitar.

Någon viskade i mitt öra att  Nilsberth är på glid till Pixbo. Pixbo ska vara villiga att lösa honom från kontraktet. Hur mycket sanning det är i det ryktet står skrivet i stjärnorna. SILLY på hög nivå.

Ställde frågan till Magnus Näsman om han var på G till Granlo och fick ett rakt svar NEJ. Har du hört nått ifrån dom var nästa fråga. Svaret blev NEJ har inte hört nått från dom.  I min bok känns det konstigt att en av Sveriges bästa coacher inte får en riktig förfrågan från Granlo. Har det gått prestige i frågan hos styrande i Granlo kanske . Vem vet ?

U19 landslagsspelaren Marcus ”härnta” Lindström som kommer från RIG ryktas vara klar för Granlo till nästa säsong. Om detta rykte är sant så är det bara att gratulera Granlo till att ha signat en kanon kille och spelare med en jävla vinnarskalle. Marcus har jag själv haft i flera distriktlag jag varit förbundskapten för så jag vet vilken bra kille det är.

Stenkoll själv som ryktas vara på G till flera föreningar. Detta kan bloggen nu tysta ner med att bekräfta att stenkoll och vapendragaren Rolle Persson är klar för ytterligare en säsong med Ankars Dam i div 2.

Granlospelaren Alexander Johansson som nästan alla div 2 lag rycker i sägs enligt rykte ATT Sundsvall City ligger närmast till i racet  att få Alles signatur på kontraktet.

Har ni läsare hört nått som är värt att ta upp på bloggen så hör gärna av er med en kommentar här på bloggen.

Nu tar bloggen paus i några veckor på grund av annan aktivitet.

Over and out

Sten

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | 16 kommentar

BREAKING NEWS !! Patrik Svensson Granlo BK klar för div 2 klubb

Granlos Patrik Svensson ska enligt ”säkra källor” skrivit på kontraktet med Sundsvall City. som spelande tränare.

Patrik får dra på sig city tröjan ännu en gång

Detta måste vara ett av dom bästa nyförvärven en div 2 klubb gjort denna sesse. Jag återkommer med mer info senare.

BREAKING NEWS 2

Legenden Pålle Sundberg på väg från KBK till lokala fienden :)  Nordic.
Pålle har enligt Stenkolls kontakter erbjudits ett FETT kontrakt med Nordic.

På väg till Nordic är även Ankarsviks Anton Sjöberg en spelare som jag vet att Nordics coach Kempas gillar. Nordic som även dom har som målsättning att vinna serien. Kommer att bli tufft uppe i toppen nästa säsong.

Over and out

Sten

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | 7 kommentar

Senaste nytt på Silly fronten

Har inte hört så mycket snack på stan. MEN några fåglar har viskat i mitt öra.
Men jag har även surfat runt lite på hemsidor och snappat upp lite.

Sundsvall City har lagt ut en mycket utförlig information på sin hemsida hur det ser ut runt A-laget. Mycket bra information. Ser mycket seriöst ut. City gör en satsning mot seriesegern tror jag.
Där går att läsa att en SSL spelare är på G som asstränare ( Patrik Svensson kanske som det ryktas om på stan)
Björn Grönblad och Gabriel Gabbe Jonsson gör comeback och dammar av klubborna. Dessa 2 blir en bra förstärkning för City.
City startar försäsongen 15 maj med ett Coopertest i Sidsjön.

KBK som det ryktas om att många spelare lämnar klubben har gjort klart med Teddy Nander från Malmö och division 1 klubben Malmhaug FC han lämnar Skåneland och ansluter till Klockarbergets trupp.
Peter Flodin tidigare tränare i Vattjom Vipers nu sportchefs ryktas vara på G som tränare till KBK.
Sportchef Henriksson har börjat lagbygget. Tummen upp från Stenkoll.

Timrå ibc kör igång sin försäsong 7 maj med löpning.
Timrå som verkar satsa inför denna säsong. Ska bli kul att se om den duktiga tränaren Kricka Bergström kan lyfta dom ett snäpp till och vara med och slåss om seriesegern. Enligt Kricka själv så är topp 3 målsättningen.
Evigt unge skyttekungen Pär Sjögga Sjögren kör på ännu en sesse och kommer att göra livet surt för många lag. läs mer HÄR

Brunflo tar ett steg tillbaka och kommer inte att spela i div 2 nästa säsong. Man börjar om i div 3 därför att man inte har spelare så det räcker för div 2. Brunflo kommer att satsa på unga egna produkter i sin nystart. Evigt unge Sleven Björkbacka har ju lagt klubban på hyllan . MEN kanske spaken åker fram nu i div 3.

Hammerdal ska enligt rykte ha möte denna vecka om dom ska deltaga i div 2 eller ej nästa säsong. Vi får hoppas att detta härliga lag från jämtskogarna får ihop det och är med i div 2 nästa sesse.

Härnösand som verkar tappa sin skyttekung Stefan Westman till Ankarsvik . Ett stort avbräck för laget. Snipern Stefan Wallman funderar på om han ska fly härnta och flytta till Ö-vik eller Sundsvall. Ö-vik har visat intresse för den tuffe lille snipern ( 45 utvisningminuter) Hört på stan att Härnta även jagar en ny tränare. Man vill få in en ny röst till laget som ställer lite krav på spelarna.

Nordic är och rycker i Ankarsviks trion Fredrik Nyström, Anton Sjöberg och Johan Holmgren. Lite föryngring på G till Nordic.

Alnö är det tyst om förutom att det är fest på G hos evigt unge Coach Hansson på Hanssons Grill och bar.

Alexander Johansson Granlo BK just nu fotbollsspelande i Essvik har jag skrivit om förut. Han har fått förfrågningar från de flesta klubbar i stan, främst City och Nordic. Han känns som en supervärvning för alla klubbar i distriktet.

En kul grej är att Stenkoll ryktas vara på G till olika klubbar som tränare. Har fått den frågan från några innebandyvänner. Det roliga är att jag själv inte hört nått från dom aktuella klubbarna :) . SILLY på hög nivå.

Så kära läsare ta det jag skriver med en nypa salt. Det ÄR Silly S.

Over and out

Sten

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | 5 kommentar

Stoppaplast OJOJOJ !

Måste bara få skriva några rader om Håkan Moberg och hans blogg stoppaplast
Killen är helt sjukt nördigt på målvaktgrejen.
Lika nördig som jag är på innebandy i stort.
Jag känner inte Håkan men har sett honom lira ett antal ggr i Nordic då jag ser mycket matcher här i Sundsvall.
Vad vill jag då säga med detta inlägg.
Jag vill hylla en fantastisk blogg.
OJOJOJ vilket jobb han lägger ner på sin blogg. Det är bara att ställa sig upp och ge stående ovationer. Jag vet hur mycket jobb det krävs att hålla en blogg igång och framförallt levande som Håkans blogg är. Jag hade bra snurr på stenkoll under1,5 år men orkade inte hålla farten, hitta tiden och motivationen att blogga.
Håkan måste lägga ner massor av tid på detta för att glädja oss innebandynördar.
Vi är många nördar ska ni veta :)
Håkan du gör ett fantastiskt jobb och du skrev i ditt senaste inlägg att :

” Det kan vara ett vägskäl för mig just nu. Antingen lägger jag ner mycket tid på det här och gör något som ska vara roligt och utvecklande för alla, eller så lägger jag ner. Det finns tyvärr inget mellanting.”

Lägg inte ner utan fortsätt det härliga jobb du gör för alla målvakter och oss andra nördar.
Hatten av för dig.
:) Min 986 smileys-

Jag vet att detta blev ett inlägg som kanske skulle skrivits direkt till Håkan själv som kommentar till hans inlägg. Men nu blev det en liten hyllning. :) 987

Over and out

Sten

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | 2 kommentar

Fortsatt silly surr på stan.

Hoppas alla ni innebandylovers har haft en skön sista april.
Försäsongerna har börjat eller står klar att köra igång för många lag.
Har fått ett antal förfrågningar att även köra Silly S för damlagen i Västernorrland. MEN då jag själv är mitt uppe i denna smet så känner jag att det blir fel att köra ner händerna i denna syltburk och röra om. Detta kan bli helt fel då ev min föreningen är i kontakt med spelare eller spelare från oss på glid till andra föreningar. så mitt svar till er som önskar det är NEJ inte just nu iallafall. JAg överlåter det till någon annan blogg.

Ganska svalt på Sillyfronten de senaste dagarna. Men vi uppdaterar med det jag hört läst de senaste dagarna.
Nisse Ådalh , Calle Åkersten och Tobbe Wiesinger Ankarsvik erbjuden kontrakt med Granlo.

Fler rykten på spelare in till Granlo är enligt innebandymagazinet
Niklas Ramirez, back (Tyresö Trollbäcken), Robin Laakso, målvakt (Lillån), Simon Cederström, forward (Gävle)

Morgan Ramkvist har ritat på ett 1+1 kontakt med Nordic. Vad Mogge ska göra är i nuläget inte klart. MEN stenkoll tror att han ska gå in som backpartner med Josef. Ramkvist :) . Mogge som snart går i pension ska nu lägga allt krut på Nordics sek.

Sportchefen i Vattjom förnekar att Patrik Svensson är på G till klubben MEN Stenkolls källor i Matfors säger annat. Spännade.
En annan källa säger att Patrik Svensson sägs helt vara klar för city i 2 säsonger framöver. Svensson HET just nu.
Ett annant rykte säger att Andreas linkan Lindqvist skulle bli kvar i stan och ev sluta med innebandyn inte flytta till Visby som det senaste rapporten var.
SILLY på hög nivå nu. :)

Viktor Grönlund KBK lägger klubban på hyllan.
Nils Block KBK flyttar till Stockholm och kommer att lira med Djurgården Ännu ett tapp för KBK. Får KBK ihop lag nästa sesse ?

Over and out

Sten

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | 1 kommentar

Silly S är ju härligt.

Dax att börja spekulera vad som händer i lagen här i Sundsvall.
Silly S är exakt silly. Vi nördar spekulerar hejvilt var spelarna ska lira nästa säsong.
Tänkte försöka ge er lite vad jag hört ” på stan ” de senaste veckorna.
Ni får naturligtvis ta det jag skriver med en nypa salt för snacket på stan är ju som ni vet inte alltid sanning.

i Granlo är det stora problemet att få tag i en tränare av klass tycker jag. Detta MÅSTE i mina ögon vara prio 1. Kosta vad det kosta vill.
Pixbos duktige tränare David Jansson har det spekuleras om då hans kontrakt går ut och flickvännen finns i Umeå. Men ligger inte Dalen närmare tillhands då ?
C Ekstrand verkar inte nöjd med jobbtillvaron i Sundsvall och är på glid till Hårdsatsande Thorengruppen eller Pixbo.
Halvars Persson vill hem till Mora men har ju kontrakt. . Granlo behöver ju stålar så dom kanske säljer?
Patrik Svensson slutar eller varvar ner VART?
Andreas Lindkvist till Visby enligt heta rykten . Ligger nog nära tillhands då han har familj där.
Niklas Bäckström slutar eller går till ankarsvik enligt rykten. Är nog inte så nöjd att aldrig få lira matcher.
Alexander Johansson lirar golf i sommar och kör i Nordic nästa sesse Eller blir det bara golf för alle ?.
Anton Uhlin och Daniel Nordlund till Ankarsvik enligt snack på stan

Några av lirarna i Granlo är ju på glid till Ankarsvik i div 1, hur ser det då ut för våra div 2 klubbar
Inte så mycket ännu men lite rykten och skvaller har jag ju hört.

Härnösand nya stjärna och poängkung Stefan Westman ritar på för Ankars och lirar div 1 nästa sesse.
Daniel Sjöblom är klar för Timrå IBC . Han lämnar Sundsvall city där han spelat sedan han var knatte.
Rykten säger att Klockarbergets poängkung Sebastian Sevefjord är klar för Timrå. Vilket kap !!!
Jacob Glas lämnar även han Sundsvall City . Ny klubb Ankarsvik enligt rykte.
Sundsvall City har en målvakt på G av hög klass och mycket rutin från allsvenskan
Sundsvall City som även är sugna på att få över Selin, Pargeus och Wiik från KBK. Dessa står vad jag vet under kontrakt så det kanske kommer att kosta lite. Sundsvall City som SKA upp i 1:an nästa sesse. Detta har kommit från klubbens innersta krets att nu ska man upp. Detta har vi hört förut tror jag .
Även Ankarsviks Fredrik Nyström är på gång till Sundsvall City
KBK som även har evigt unge Pålle . Kör han en sesse till eller blir det Golf till 100 % nu när en ny driver är inköpt.
Backjätten Solle i KBK har brist på motivation och kanske lägger spaken på hyllan. Det har vi hört förut att han lägger den på hyllan.
Det kan bli kris i KBK om alla dessa spelare lämnar och man är utan tränare. Men sportchef Danne H fixar säkert detta eller ?
När det gäller tränare så ryktas Granlos Patrik Svensson vara på G till Både Vattjom Vipers och sundsvall City som spelande tränare. Kanske ligger Vattjom matforssonen Patrik varmt om hjärtat så han återvänder till bygden ?
Sundsvall Citys sportchef Ronnie Persson blir Nordic;s nya sportchef och assisterande tränare för A-laget.
Det var lite om silly just nu återkommer med mer smaskiga rykten i slutet av veckan.

Nu är vi igång och ni läsare får gärna vara med och surra runt Silly .

Over and out

Sten

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | 13 kommentar