Tränarna och Stenkoll tippar serien inför div 2 premiären.

Mycket att skriva om inför premiär helgen. Har tyvärr inte fått några svar på mina lockrop till lagen i div 2. Men dom kanske inte läser eller är intresserade av min lilla blogg och dissar mig helt enkelt så jag gör desamma med Alnö, Fränsta och BK Sundsvall under säsongen. Men STORT tack till alla ni andra lag som ställt upp och besvarat mina frågor.

Här nedan har jag tipsen från tränarna och under det kan ni läsa Stenkolls tips hur tabellen slutar samt hur resultaten i första omgångens matcher som spelashelgen blir. Nu jävlar kör vi !!!!!!!!  :)    

Så här tror lagen/tränarna att div 2 Västernorrland kommer att sluta. Jag har sammaställt alla tipsen inför premiären.

Ser man till vad lagen/tränarna tippat så är det Stenklart vilka lag som hamnar i toppen och botten av tabellen. Men vad tränar tror och tycker är ju inte skrivet i sten.

Sundsvall City och Loudbells kommer att strida om 1:a platsen med Nordic och Ankars lurande i vassen för att hugga som storgäddan om någan av City eller Bells tvekar. Som högoddsare har vi Frösön och IBC Härnta med 1 röst var. Men att Härnta ska lyckas att vinna serien måste ge 100 ggr pengarna. :)

Åker ur serien gör enligt lagen/tränarna Alnö, Fränsta eller Krokom  . Det blir en tuff botten fight mellan Alnö Fränsta och Krokom samt Hammerdal liggande och gömma sig i vassen för att inte bli infångad i det nätet. Bara för dessa lag att visa dessa tränarexperter att dom har fel och hugga dom i foten varje match. På dom bara!!!!!!

Så  kommer tabellen att se utnär serien är färdigspelad enligt  lagen/tränarnarnas tips:

 1. Sundsvall City
 2. Loudbells
 3. Nordic
 4. Ankarsvik
 5. Frösön
 6. IBC Härnösand 
 7. Timrå
 8. BK Sundsvall
 9. Hammerdal
 10. Fränsta
 11. Krokom
 12. Alnö

Stenkolls Tips i premiärmatcherna och sluttabell är :

Alnö – Timrå  är en match jag tycker Timrå ska vinna 8 av 10 bara pga av dom helt enkelt är ett bättre lag med mer innebandykunnade. Mitt tips är 4-9

Fränsta – Krokom  är en viktig bottenfight direkt i 1:a omg. Fränsta brukar av tradition inte ha nått bra lag i de inledande  omg pga att fotbollsspelarna inte är med. Om så är fallet även denna säsong har jag inte den blekaste om. Men jag tippar att Krokom är hungriga att visa vad dom går för så här ui början. Så mitt tips blir 4-8

KBK – BK Sundsvall  är en match som KBK vinner lätt. BK är ett kompis gäng utan vilja att offra en högertand för laget. BK kommer att blåsa sönder som ett korthus när KBK gänget lägger i högsta växel. INGEN i BK tar en tröja i KBK :s 2 första liner. En mycket lätt seger där firma Sebbe och Pålle kommer att dominera totalt Tips 11-3

Nordic – IBC Härnta  där vinner Nordic hemma på parketten i sporthallen. Nordic är tyngre , starkare , tuffare och mer rutinerad än gänget från Härnösand. Firma Ramkvist håller i högre div än denna och kommer att köra över IBC fysiskt. Trots att poängkungen Wallman är i sitt livs form så räcker inte det mot Nordic. Mitt tips 9-3

Stenkoll tippar att div 2 slutar så här:

 1. Loudbells
 2. Nordic
 3. Ankarsvik
 4. Sundsvall City
 5. Frösön
 6. Timrå
 7. IBC Härnösand 
 8. Hammerdal
 9. Fränsta
 10. Krokom
 11. Alnö
 12. BK Sundsvall

Det kommer att bli 3 block i serien i halvtid enligt min mening. I toppen kommer lag 1-4 och gå ifrån efter halva serien. Lag 5-7 kommer att hamna i ingenmansland och i bottenträsket kommer lag 8-12 strida om vem som hamnar djupast i dyn.

Stenkolls Facit hur serien slutar. Vad tror ni läsare?  Hur ser div 2 tabellen ut när krutröken lagt sig?

Over and out

Sten

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


16 svar till Tränarna och Stenkoll tippar serien inför div 2 premiären.

 1. R.Andersson skriver:

  Var och tittade på serie premiären igår mellan Alnö – Timrå..
  Det va en målrik match men wtf? timrå som tidigare under försäsongen skrev att
  dom har tränat som satan och va flera klasser bättre än ifjol med deras juniorer…
  matchen igår va som att titta på en korpmatch som det va lite längre speltid på.

  Men det är sjukt kul att div.2 är igång igen, speciellt när piff och puff hittar utvisningar som ingen annan hittar :)

  Timrå har blivigt helt klart för högt tippade

  / MVH Andersson

 2. Berglund skriver:

  För det första sten, så har jag inte fått en fråga av dig angående bk sundsvall. Men det är kul att du håller fart i bloggen och tippar resultat i serien. När det gäller mina svar så är jag ganska passiv på åsikterna, inget är klart förrän slutsignalen ljuder. Det syndes igår när alnö dängde timrå. Mvh berglund / bk sundsvall

  • Sten Solander skriver:

   Stämmer att jag inte kontaktat dig men har försökt med din tränarkollega Lunta via FB och andra kanaler samt skrivit på bloggen att jag skullle vilja ha kontakt med dom lagen som inte hade svarat ¤ av de andra lagen har själv sökt kontakt med mig efter min efterlysaning så den blänkaren funkade ju på andra lag. :) .
   Nu är serien igån och vi får se hur mina tips ¨år in . :) Det är bara att överbevisa mig på plan att jag har fel i mina tips :)

   Kram Mårten vi hörs i en innebandyhall

 3. Edge skriver:

  Jag både hoppas och tror att vi i Sundsvall City vinner serien men det kommer att bli stenhårt och svintufft :) …KBK och Nordic är såklart dom tuffaste utmanarna med ”lilla” Ankars som en outsider så vi ligger ganska lika du o jag i toppskitet där förutom numreringen på lagen. Varje match kommer att bli jätteviktigt och för lagen som vill vinna serien gäller det att gå absolut taggade till 110% in till varjematch, poängtapp mot dom s.k ”sämre” lagen kan bli avgörande längre fram men men bara kul med så hård konkurrans…

  Bara man får byta klart lite blöjjor så här i början så man får komma tillbaka sen och kriga om en plats i laget annars kan man ju alltid stötta från bänken och/eller bära fram vatten till alla unga duktiga spelare i Sundsvall City…man kan alltid bidra som nån vis gammal lirare sa. Innebandyn lever i Sundsvall och spec. med Granlos framfart i SSL men vi behöver ett lag i 1:an oxå och vilket Sundsvalls lag som tar den får vi se? men garanterat ett Sundsvallslag kommer att vinna serien iaf och som jag sa så hoppas jag ju såklart på oss men den som lever får se ;)

  Annars då Sten, känns bra att få skriva om City iår?

  /Edge

  • Sten Solander skriver:

   Kännd kanon bra att få skriva om City.
   Ni har ett intessant lag och en bra tränare ska bli ku latt se vad lankan kan få till.
   Ni kände ju er lite bortglömd förra säsongen då det mest handla de om div 2 . :) men denna sesse är ni med i stenkoll racet

 4. Toni Zorka skriver:

  kan känna mycket hat mot BK, vad hände Sten?

 5. Toni-BK skriver:

  jag tänkte mer på : ”Men dom kanske inte läser eller är intresserade av min lilla blogg och dissar mig helt enkelt så jag gör desamma med Alnö, Fränsta och BK Sundsvall under säsongen.” jag är både intresserad och läser din blogg, du skulle ringt mig direkt;) annars väldigt roligt läsning på bloggen och skönt att du är igång igen!
  Kan passa på att gratulera klockarberget till en välförtjänt seger idag, dom blir att räkna med iår.

 6. William skriver:

  Gillar att vissa tror sig veta vilka lag som inte kommer prestera och vissa som kommer prestera i serien efter en match.. Lite små kul faktiskt. Annars bra läsning!

 7. Thomas skriver:

  Får Timrå igång sina backar som måste hjälpa sina målvakter för dom har ett mycket bra målvaktspar där så kommer dom gå bra i serien

 8. Peter Flodin skriver:

  Bra tippat Sten( enligt mig)
  Jag tror dock att Timrå kommer få det tuffare i serien, och Alnö kommer nog ta fler pinnar än vad man tror på ren vilja.
  Men som nån har kommenterat, svårt att tippa en hel serie efter en omgång, som man dessutom inte sett en minut av.

  Kommer du tippa div 3 nånting? Jag lovar dig hedersplatsen i Matfors sporthall om du kommer ut och kikar någon match!

 9. Peter Flodin skriver:

  Så är det definitivt Sten. Vinner vi matchen är det ju lätt hänt att det firas i klingsta sedan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>